Ziua Copilului, sărbătorită și la Direcția de Asistență Comunitară

 

Mult entuziasm, cântece, dansuri, baloane și dulciuri, copii fericiți și multe zâmbete –  așa am putea caracteriza în câteva cuvinte Ziua Copilului sărbătorită azi la Complexul „Curcubeu” din cadrul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad. S-au prezentat momente artistice, s-au recitat poezii, s-a dansat de la vals, tango până la dansuri țigănești, într-o atmosferă desprinsă parcă din poveste. Nu au lipsit personajele dragi celor mici – Omul Păianjen, Batman, Superman, Prințese și Cenuşăreasa -, impresionând la maxim pe toți cei prezenți.

 „Ne bucurăm că au fost prezenți atât de mulți copii la acest eveniment; vreau să le urez pe această cale, tuturor, un sincer „La Mulți Ani!”. Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş. Doresc să mulțumesc cadrelor didactice implicate în aceste activități, să le mulțumesc profesorilor, voluntarilor care, în permanență, sunt alături de noi. De asemenea, vreau să le mulțumesc și celorlalte instituții care nu numai că sunt prezente la toate acțiunile noastre, dar se și implică activ în tot ceea ce facem. Și nu în ultimul rând, aș vrea să le  mulțumesc dragilor mei colegi care de fiecare dată sunt prezenți și fac ca totul să iasă excepțional. Vreau să vă asigur că pe viitor, chiar dacă voi, dragi copii, veți crește, vom rămâne aceeași familie mare și unită” a declarat pentru presă Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.

Dacă gazdele, copii de la Complexul „Curcubeu”, au oferit un spectacol de poezii și cântece pe cinste și invitații lor au făcut la fel. Au răspuns prezent la invitație copii de la Colegiul „Elena Ghiba Birta”, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară, Școala Gimnazială „Aron Cotruș” și Ansamblul de dansuri țigănești „Roma Flores”.

Pe lângă copii, cadre didactice, angajați ai DDAC Arad, voluntari,  la sărbătoarea celor mici a fost prezent și consilierul local Florin Mariș, care a ținut să salute acest eveniment și să ureze din partea Consiliului Local și al  primarului Gheorghe Falcă un sincer „La Mulți Ani!” tuturor copiilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.

La final, toți cei mici au fost răsplătiți cu dulciuri și cadouri. Astăzi, cu mic, cu mare, au uitat de responsabilități, griji și probleme și au fost cu toții copii, într-o lume minunată…

(Comunicat de presă)

 

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6539
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy