ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Comisarul-șef Alin Petecel preia conducerea IPJ Arad „până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției”

 

Conducerea inspectoratului a fost preluată, printr-un ordin semnat de același ministru, Marcel Vela, de către fostul comandant al IPJ Timiș (trei ani) și al IPJ Dolj (trei luni), comisarul șef Aurelian-Alin Petecel.

În vârstă de 43 de ani, Alin  Petecel a condus IPJ Timiș din 2017, când a fost numit tot prin împuternicire, inspector-șef. După ce a fost instalat definitiv pe funcție, a condus Poliția Timiș vreme de încă doi ani. În luna iulie a acestui an, Aurelian-Alin Petecel a fost împuternicit la conducerea IPJ Dolj pentru o perioadă de trei luni, mutarea sa la Arad fiind, până și pentru el, o surpriză.

Foto principal: https://www.sursadevest.ro

[COMUNICAT]

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

Cu data de 31 august 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Tamaș Ioan Marcu a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru o perioadă de 6 luni.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

https://www.politiaromana.ro/

……………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (28 august, 2020) Răzbunare de „căcat cu servietă”: comisarul-șef Ioan Tamaș a fost mutat la comanda IPJ Vaslui

Inspectorul-șef al IPJ Arad, Ioan Tamaș, a fost detașat, prin Ordin de Ministru, la comanda IPJ Vaslui pentru o perioadă de 6 luni. Decizia i-a sosit în această în seara de joi, 27 august și i-a lăsat pe cei mai mulți dintre polițiști cu un gust amar… toată lumea știind de la ce și, mai ales, DE LA CINE I SE TRAGE.

De la numirea din 10 decembrie, 2019, a lui Gheorghe Stoian la comanda Instituției Prefectului Arad, comisarul-șef Ioan Tamaș nu a avut nicio zi fără hărțuieli și șantaje mai mult sau mai puțin „mantelate” din partea acestuia. Din toamna lui 2014 inspector-șef al IPJ Arad, Tamaș a ales să nu execute ordinele venite din partea Prefecturii  pe linie extra-polițienească, să își vadă de dosarele pe linie exclusiv judiciară și, mai mult, să lucreze la altele, noi, care vizează membri marcanți ai partidului de guvernământ – filiala Arad.

A avut „obrăznicia” de a nu se conforma politicii trasate de partid printr-un funcționar public pe care nimic nu-l recomandă ca superior al cuiva – una dintre cele mai abjecte slugi ale acestui regim, un personaj, de altfel, înjurat de absolut toată lumea – și… să sperăm că se va alege cu o experiență în plus și nimic altceva de pe urma acestei lupte duse cu arme murdare.

Critic Arad, 31 august 2020 12:12

26198942-35CB-4CA4-B28C-1D2FC1C77851stoian