Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Dorin Muntean din Monoroștia, „întors de pe Spania”, este CRIMINALUL CARE ȘI-A DECAPITAT VERIȘORUL CU DRUJBA. Detaliile sunt înfiorătoare…

 

[TITLUL INIȚIAL] – ora 10.00 – O CRIMĂ ORIBILĂ ÎNFIOARĂ VESTUL ȚĂRII: Un arădean din Bârzava a intrat la 4 zorii dimineții în casa unui om din Sânandrei și I-A TĂIAT CAPUL CU DRUJBA de față cu copiii săi!

Cu (încă!) o știre oribilă ne oripilează colegii din Tmișoara. Un bărbat originar din Arad i-a tăiat capul cu o drujbă unui vecin, în localitatea Sânandrei. Surse judiciare au transmis pentru Evenimentul Zilei că „autorul în vârstă de 32 de ani, aflat în stare de ebrietate înarmat cu o drujba a tăiat ușa părtii vătămate, și apoi a tăiat victima în zona capului. Victima avea vârsta de 44 de ani. ”

Procurorul de serviciu s-a deplasat la faţa locului şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au condus la asemenea faptă îngrozitoare.

Fapta:

„În această dimineață, în jurul orei 4,30, un individ a tăiat cu drujba ușa unei case în care locuiau un bărbat și copiii lui. Îngroziți, adolescenții au încercat să fugă. Criminalul a reușit să între în locuință, urmărindu-și apoi verișorul, care a reușit să fugă până în grădină. Acolo, Dorin Muntean i-a aplicat mai multe lovituri, culminând cu decapitarea victimei. După ce a decapitat victima, criminalul a plecat. Bărbatul plin de sânge pe haine și cu drujba în mână a fost observat, la scurt timp, de o patrulă a Poliției. Între timp, și vecinii, alterați de țipetele copiilor și de zgomot, au sunat la 112” – scrie presa din județul vecin.

Din primele surse consultate, aflăm că criminalul este din Bârzava. Îndată ce vom afla numele său, îl vom face public.

***

ACTUALIZARE – ORA 12.45

MOBILUL ORIBILEI CRIME

„Criminalul arădean în vârstă de 32 de ani, care azi noapte și-a ucis cu sânge rece verișorul  decapitându-l cu o drujbă, se numește Dorin Muntean și are domiciliul  în satul Monoroștia, comuna Bârzava. Acesta se întorsese de la muncă din Spania în vara anului trecut.
Dorin Muntean nu este cunoscut în zonă ca un personaj conflictual, bătăuș – faptele sale în afara legii de până acum fiind destul de discret mediatizate sau deloc, deși a fost condamnat cu suspendare pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, având încă un proces pe rol pentru fapte cu violență și mai multe reclamații la Poliție pentru amenințare.
Motivul pentru care acesta și-a executat verișorul face din acest caz unul și mai greu de crezut.  Dorin Muntean cumpărase o mașină de la Mihai Laiu, iar ulterior a fost nemulțumit de achiziție. Dorin și-a cerut banii înapoi, iar întrucât victima a refuzat să îi restituie, conflictul a degenerat și s-a ajuns la crimă.” – este ceea ce au reușit să „scoată” jurnaliștii până acum, de la surse din apropierea anchetatorilor.

Detalii îngrizitoare au ieșit la iveală ca urmare a audierii criminalului și martorilor

„Atacul a fost anunțat de copiii victimei, care s-au ascuns în casă și au reușit să sune la 112. Norocul a fost că un echipaj de Poliție era în zonă, a ajuns în câteva minute și a reușit să-l rețină pe asasin, care era cu drujba plină de sânge în mână și cu bucăți de carne din victimă pe haine. Pe tot parcursul anchetei, Muntean a fost extrem de calm și nu a fost niciun moment în care să regrete că l-a ucis pe cel care i-a vândut mașina.”

„Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit criminalul anchetatorilor. Muntean cunoștea zona unde avea să dea atacul pentru că-și mai vizitase de câteva ori victima cerându-i să-i restituie cei 2.000 de euro și să primească înapoi BMW-ul pe care-l vânduse. Atacatorul a povestit că în urmă cu câteva luni, tot el a fost cel care i-a distrus mașina victimei în semn de răzbunare și sperând că așa îl va convinge să facă tranzacția. Incidentul a fost cercetat de polițiștii din Sânandrei, dar plângerea a fost retrasă. Furia lui Muntean a crescut cu fiecare zi în intensitate și a decis să-l omoare pe vânzătorul BMW-ului. Recent și-a cumpărat drujba și a decis când să atace ca să fie sigur de reușită – dimineața, la 4, când somnul este profund. Cu o seară înainte s-a culcat devreme și a fost trezit la ora 2 de alarma telefonului. S-a îmbrăcat și a plecat spre Sânandrei hotărât să se răzbune. A tăiat cu drujba ușa de la intrare, după care și-a atacat victima care a încercat să scape în curte, dar fără succes. În timpul atacului, Muntean s-a rănit și el ușor la mână cu drujba.

Toate hainele și arma crimei vor fi analizate de criminaliști. De asemenea, bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă avea discernământ în momentul asasinatului. – scrie pressalert.ro

 

 

 

Imagini: observator.tv

Critic Arad, 31 ianuarie 2019 12:45

6B72A694-AA90-4910-897B-53E00D59B99D24E4502D-E22D-4D0D-A57B-0FA88B69602AAF3E7E61-1502-487E-B5CA-61489CCB2DAAE0E10291-44B1-4E4D-8459-D59D3FECBA5B63A25180-28CA-43BB-9640-234EEBEA9B8B830A868E-CED7-42E6-8733-9CFED196B001