PAMFLETE

[ACTUALIZARE] UNDE-I MARIUS?! – întrebarea care bucură PÂNCOTA de când a dispărut COVACI din peisaj. L-am căutat și noi… și am cules cele mai URÂTE LEGENDE DESPRE UN POLIȚIST CORUPT pe care le-am auzit vreodată!

 

Clipul ăsta pe care l-am atașat ca video la acest pamflet de anticipație (un nou gen de presă pe care tot încercăm să-l inventăm de când ne-am apucat de scris la ziar) circulă prin telefoanele părinților din Pâncota mai ceva decât Jador și Tzanka Uraganu pe cele ale pruncilor lor… și înainte de a-l posta am râs de vreo 16 ori singur ca prostu gândindu-mă… BĂ!… OR FOST OAMENII ĂIA DE LA UNGURU` BULAN LA PÂNCOTA de le-o ieșit chestia asta impecabilă de 35 de secunde cât un dosar de 35 de volume:

Pă bune, frate?… UNDE-I MARIUS?!

Ei bine, hai să vă zicem noi unde-i Marius al vost`…

c-am fost din magazin în magazin (toată Pâncota-i un magazin! – să fie clar din start), din birt în birt, pe stil vechi și pe toate formele de comunicații contemporane noi… am discutat și cu ciorile, și cu gâștele (și cu lebedele am fi discutat dacă am fi găsit lebede-n Pâncota), cu colegii subalterni și cu superiorii șefului Poliției Pîncota Gheorghe Zau (care, reproduc ce i-a zis clar inspectorul-șef Adrian Șimon după ce a descins la el în birou: „Dă-ți demisia – până nu te dau eu afară!”), am vorbit telefonic, pe live, prin porumbei, semnale cu fum și prin tulnice am comunicat.
Cu Zau, cu Țicală și cu Covaci n-am discutat pentru că ei n-au voie să discute cu noi, fiind cercetați în cadrul unei anchete interne – ca să clarificăm și acest aspect juridic și să le-nchidem gura celor care ne iau cu „de ce n-ați vorbit și cu ăia?”: nu le dă legea voie să vorbească cu noi!

Fizic vorbind, Marius Covaci e într-o cușcă a Arestului I.P.J. Arad de pe „Vârful cu dor”… și gândiți-vă la această concluzie post-factum, cea mai sumbră din punct de vedere social, conform căreia „dacă acum o săptămână nu-l luau să-l bage jos, ajungea la S.R.I. (aplicase la București și a fost admis – urmând să ocupe un loc imediat ce se va elibera unul), își consolida gașca și elimina orice infracțiune pe zona Pâncota și comunele dimprejur în afară de cele comise de el însuși!”
Metafizic spre hermeneutic privind lucrurile și pentru că mai credibil decât orice sursă e FOLCLORUL AUTENTIC cules de la cei care îl cunosc pe Marius Covaci de când era cu muci la nas și hate pe el cât colonia, prost-bâtă la școală și în relațiile cu celălalt (oricare ar fi „celălalt”), de până și Nostradamus însuși i-ar fi prezis că o să devină INFRACTORUL DE SERVICIU al micului lui cerc de „hoți de nișă” din cartierul de romi din care făcea parte – NU POLIȚIST CU UNIFORMĂ!
Și apropo: aici nu vorbim în termeni de discriminare… ba dimpotrivă – le încurajăm principiile și-i RESPECTĂM PE CEI DIN MEDIUL ROM care ne-au dat date exacte despre acest personaj sinistru… „de care ne delimităm cu toții!” (și încă nu am vorbit cu liderii și nici cu dealerii mari).

„Ăsta trăbă să pice cu Pușcărie!” 

este povestea care ne-a plăcut cel mai mult, prin epica ei aparte. Genial-polisemanticul vers „din periferiile periferiei” e replica unuia care, noaptea pe uliță, sărbătorind arestarea lui Covaci așa cum o face orice pâncotan de o săptămână-ncoace, o dădea gratis oricărui trecător, șofer sau partener imaginar… îi știți pe sfinții ăștia deghizați în boschetari: „Băăă… ăsta trăbă să pice cu Pușcărie!”
Oprește unu, deschide geamul și zice „Păi îi la pușcărie, bă… și-o să-și ia!”
„Nu… n-ai înțeles, omule, îi bine că-i la pușcărie, dar trăbă să fie CU Pușcărie în aceeași celulă! Tu nu-l știi pe Pușcărie?!” 
– își dă o palmă peste mască prietenul nostru.
Pușcărie e porecla unui băiețaș care mari infracțiuni n-a comis la viața lui… adică nici nu se compară cu Covaci… doar că nu-i place iarna-n libertate. Când simte frigul că vine peste el și nu-l mai lasă să doarmă-n aer liber, ia o piatră… ceva, sparge un geam și-i fură la unu țuica, zacusca și cârnații, își ia vreun an cu executare, face șase luni și iese primăvara, târziu… și tot așa de când s-a trezit pe lumea asta ieșită din țâțâni. „Dacă pică cu Pușcărie, îți spun io că într-o lună regretă că s-o născut… Ăla îl disprețuiește cel mai mult dintre toți… nu că-l urăște, ca majoritatea victimelor sale… da` pe bune: nu vrei cu Pușcărie!”

„Gemenele trimise LA PRODUS în Köln”

„Știi de gemenele alea din Pâncota pe care zdreanță ăsta le-a exploatat încă de când erau minore?” – mă confundă un amic cu hardul Serviciului Român de Informații. „Hai să-ți zic io, ce știe toată lumea care trebuie… Pe gemenele astea, Covaci le-a lăsat să facă strada în schimbul favorurilor sexuale și a unei taxe, pe toate centurile și la domiciliile clienților, până la împlinirea majoratului. Când au făcut 18 ani, le-a trimis direct în Germania, într-un PUF la  Köln, sub îngrijirea unui peștișor… unu Cristi. La un moment dat, deși banii veneau regulat la «agentul sensei din Pâncota», zdreanța «a uitat» să le plătească și pe fete. Fetele s-au enervat și s-au dus direct la Poliția germană… și ghici ce?! Cristi a luat tot pe el – în schimbul a 30.000 de euro, am înțeles – și face pârnaie acolo în locul lui Covaci!”
Bă ești prost?!
Ne-am și cerut voie la o întâlnire cu Cristi… online ar fi ideal să ni se accepte.
Gemenele sunt, actualmente, în Arad – și suntem absolut convinși că, dacă dau peste un polițist și un procuror cinstit, vor spune atâtea grozăvii despre Marius (una e naivă rău… „se laudă că Covaci îi soțul meu” la oricine apucă și își trăiește viața între Sindromul Stockholm și metoda Loverboy)
Iar cazul ăsta e aproape distractiv față de următorul – la fel de ușor de probat – ca toate restul:

„Orbirea, prin lovitură, cu boxul, a unui tânăr nevinovat”

O să tratăm special acest caz, în care e PLIN DE DOVEZI faptul că Marius Covaci, într-unul dintre desele sale excese de putere (asupra oamenilor mai slabi decât el, să fim bine înțeleși – pentru că și la bătaie… „Hai serios: pe cine o bătut ăsta?!” – retorica unui bătăuș adevărat, care ne-a lăsat fără un răspuns serios!) L-A LĂSAT ORB pe un tânăr concetățean, acum vreo 6 ani… cazul „îngropându-se” în corupție, iar victima, practic, agonizând de atunci!
Nu ne întindem… că și așa am exagerat cu lungimea acestui articol
Și dacă tot veni vorba: ne-a sunat un karateka adevărat… din categoria polițiștilor sau nu neapărat și care știu – fiind, probabil, SINGURII care știu despre ce vorbesc – ce-nseamnă un SENSEI („Sensei este un cuvânt japonez care, în traducere directă, înseamnă „persoană născută înaintea alteia”. În limbajul comun, înseamnă „maestru” sau „profesor„. Cuvântul este folosit ca o titulatură când se vorbește despre învățători, profesori, sau profesioniști din sistemul juridic, economic, medical, din politică, din cadrul organizațiilor religioase sau alte figuri autoritare. – conform Wikipedia… să nu ne complicăm) – „ce sensei, domnule… jigniți noțiunea! Îl cunoaștem de mic… nici vorbă de sensei… Centura aia neagră cu care se afișează pe facebook fiind un fake – știm exact circumstanțele… un fel de trafic de influență la rugămintea cuiva… că-i minoritar”.

 

Ne-am cerut scuze și le-am explicat celor cu centura neagră pe bune că folclorul transcende definițiile exacte, că nici vorbă să fim noi niște „anti-sensei” de felul nostru… ba dimpotrivă – ne place de sensei în asemenea măsură ca de un bulibașă sau de un cap de lume interlopă, de pildă.
Condiția e SĂ FIE PE BUNE CE PRETINDE CĂ ESTE!

„Peste câțiva ani, acest caz se va preda atât la Câmpina, cât și la Academia de Poliție”

– e o profeție a tuturor celor din sistem, care au dat cu capul de acest caz din diferite unghiuri! Să ai un post de poliție dintr-un oraș de 7000 de locuitori compus aproape exclusiv din infractori-sadea… ei bine – ăsta e un COȘMAR SOCIAL care, repetăm, dacă nu se proceda la arestarea celui mai cretin dintre toți, ar fi degenerat într-un cartel de tip mexican, condus exclusiv de polițiști.
Aici discutăm de cel mai grav caz de CONSTITUIRE ÎN GRUP CRIMINAL ORGANIZAT, ASOCIERE ÎN VEDEREA COMITERII DE INFRACȚIUNI  din ISTORIA MODERNĂ ȘI CONTEMPORANĂ A ARADULUI – reținerea și arestarea Grupării „Împăratul” constituită în jurul lui Uțu Rohozneanu din 2009 fiind chiar „pistol cu apă plată” pe lângă ăștia!

La tâlhăria care l-a dus, în sfârșit, după gratii, agentul de poliție Covaci Marius a participat ÎN MOD ACTIV!

…nu că „a stat de șase” (altul a stat de șase… și ăla și-a făcut bine treaba – doar că poți tu să fii pilot de Formula I… când conduci o căruță cu proști, tot te-mburzi!) – ci este unul dintre cei doi tâmpiți care au tăiat cu flexul seiful familiei celei mai bogate din Pâncota… „Vini (pe ăsta încă nu-l știți… care nu sunteți din Pâncota – dar vi-l prezentăm în următoarea actualizare, nu-i stres) n-avea cum… că-i uscăciune și murea cu flexu-n mână. Prostu de Vesa o-ncercat vreo oră, dar n-o reușit mai nimic – după care o venit Marius și s-o chinuit până ce-or reușit să-l spargă” cică.
Se leagă cu ce am cules din mai multe surse: mai  sunt încă doi polițiști implicați în tâlhăria din noiembrie; n-au fost „doar” 500.000… nici vorbă de 300.000 cum dau comunicatele;  banii tâlhăriți de ăștia sunt mult mai mulți, provenind din infracțiuni și mai violente decât cele deja prezentate și mult mai grave la level internațional  (trafic de mașini furate la coloană și de droguri de la un kil în sus gransportul)… actualmente deja spălați prin divorțuri fictive cu bunurile trecute pe „fosta”, achiziții de mașini scumpe cumpărate cu acte în regulă  (avem o colecție foto cu mai toate – cum sperăm că au și „organele abilitate”), magazine de o-nceput colonizarea Sântanei și „marfă, frate… multă marfă!”

…………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (24 martie, 2021) ARGUMENTE pentru înființarea primei „Academii de POLIȚIE PARALELĂ” la PÂNCOTA: agentul COVACI „sensei” MARIUS „Colombo” . Când nu coparticipă la tâlhării și trafic de țigări, RUPE MAXILARE din răzbunare sau plăcere!

Ar fi pur și simplu NEDREPT… neconform cu istoria contemporană… în inversul firii lucrurilor din Pâncota ar fi dacă în Pâncota, chiar pe locul sediului ăluia pe care acuma scrie Poliția Orașului Pâncota, nu s-ar înființa prima ACADEMIE DE POLIȚIE PARALELĂ de la noi din țară (și poate de pretutindeni): „de porc” ar fi… iar ISTORIA nu ne-ar ierta pentru ratarea acestei oportunități.

În Pâncota, de vreo 20 de ani încoace, Poliția e glumă – iar de vreo 7-8-10, și mai ales acum-aici, când discutăm despre ea după ce am făcut câteva plimbări cu reportofonul și camerele deschise și după ce a ieșit la iveală cazul cu GRUPUL ORGANIZAT DE TÂLHARI DE BUNICI, e o GLUMĂ PROASTĂ!
O glumă coruptă, care a pervertit până și sfântul râs, a updatat bancurile cu milițieni în niște „povești de fugit de-acasă”, în fabule cu aceeași morală – AICI NU-I DE STAT! – devenind o problemă nu doar serioasă, ci și foarte… extrem de PERICULOASĂ!

La „Academia de Poliție Paralelă” din Pâncota s-ar preda toate materiile care nu se predau la „Cuza” sau la „Câmpina” – respectiv tot ce teoretic îi e interzis unui polițist să facă, dar practic o fac circa 75% (calculele sunt la zi… după ce-au intrat câteva zeci de cadre noi în sistem, încă nelămurite de „cum stă treaba”): traficul de țigări de contrabandă cu camioane și utilaje de mare tonaj, tâlhăria la pont fix, hărțuirea, intimidarea și curățarea peisajului uman de elemente cu potențial concurent, arta ruperii maxilarului în sediul de poliție a reținutului în cătușe, măiestria în a fugi de răspunderea penală, spălarea banilor proveniți din infracțiuni în mașini de lux și multe alte (in)discipline din același registru.

Avem ARGUMENTE „CÂCĂLĂU” întru înființarea acestei academii utopice – care chiar EXISTĂ sub forma  discretă a unei „organizații secrete” (am participat personal la câteva cursuri… pot garanta pentru profesionalismul educatorilor!) și ar fi păcat să-și continue existența într-un nemeritat underground!
Iaca aici încă o umilă contribuție la acest proiect… acum… după ce

Cu Țicală știm cum stă treaba – iar în ordinea impusă de tresele de pe umăr, TREBUIE să-l cunoaștem (și) pe agentul Covaci Marius

El este Agentul de poliție Covaci Marius – mai cunoscut în Pâncota ca „Sensei” (când era mai mic) sau „Colombo” (acum, că a crescut mare)- și atâtea porcării am auzit despre el încât, dacă lucram la „2 și-un sfert” și primeam balotul ăsta de informații, ori îmi umpleam pistolul cu capse și ți-i executam pe rând, ori, ca marii samurai, din demnitate, îmi trăgeam un glonț în cap în fața statuii lui Eminescu de pe „Vârful cu dor”.
(Scuze că) poza e din 2011 – dar dacă nu-i place, n-are decât să ne trimită una cu „el nou” și i-o actualizăm

Așa arată radiografia maxilarului victimei, după ce „sensei” ăsta i-a aplicat o lovitură în sediul Poliției Orașului Pâncota… uite-așa… pentru că a îndrăznit să pună întrebări în timp ce se afla încătușat cu mâinile la spate:

 

…și așa arată PLÂNGEREA PENALĂ depusă și înregistrată pe data de 14.07.2020:

…și nici până acum soluționată, barem cu o chemare la audieri, de către „domnul procuror” Belei, de la (altă glumă proastă) Parchetul de le lângă Judecătoria Ineu.

Bai mare n-ar fi în ceea ce privește „bunul mers al Justiției” – din moment ce același sensei Covaci „Colombo” e pe LISTA DE SUSPECȚI ai celebrei TÂLHĂRII din noiembrie, anul trecut

…și nu doar el! „Implicați – și cercetați ca atare – în acel jaf sunt PATRU POLIȚIȘTI… Banii nu se pot recupera, întrucât la toți le-au «răsărit» în curtea casei și în fața Poliției câte-o mașină de lux… la unul, o casă nouă. Amărâtul de Vesa s-a hotărât să «dea din gât tot ce știe» – dar probabil că asta ori nu e suficient, ori e prea mult pentru ce pot să ducă anchetatorii… de oriunde or fi ei” – aflăm din surse proprii… și abia așteptăm o sursă oficială cu care să discutăm, cu cărțile pe masă, despre utilitatea stringentă a desființării Poliției Orașului Pâncota așa cum se prezintă ea acum și înființarea uneia paralele…

…………………………………………………..

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 10] S-a emis MANDAT DE ARESTARE pe numele fostului agent de la Poliția Pâncota, Marius COVACI

Lucian Valeriu, 12 aprilie 2021 1:26

Inkedsensei-colombo_LI-1pancota-covaciplangere-pancotamaxilar-rupt-2maxilar-rupt-1Inkedsensei-colombo_LIInkedcovaci-pancota_LIcovaci_marius