POLITICE

Hai la CHEF LA FARCAȘIU! Cel mai INCOMPATIBIL primar de la noi din țară aniversează 30 de ani de incompatibilitate la VIP Club Târnova… prilej cu care MAI CANDIDEAZĂ O DATĂ!

 

No, n-o mai văzut Târnova așa chef de la atestarea ei documentară-ncoace (1406, d. Hr.):

„Cu ocazia aniversării celor 30 de ani de activitate în funcția de primar al comunei Târnova, am onoarea și plăcerea de a vă invita să marcăm împreună acest eveniment, Vineri, 10 Ianuarie 2020, ora 18.00 la salonul VIP Club Târnova.
Totodată, cu această ocazie, va avea loc și lansarea candidaturii mele pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei Târnova.Cu aleasă stimă și considerație, primarul comunei Târnova, Florin Farcașiu.”

Această invitație a fost dictată de însuși Florin Farcașiu – după cum v-ați prins deja -, dată la printat pe o hârtie scumpă, încadrată în ramă și trimisă… practic tuturor – din moment ce a ajuns până și la noi! De aia, noi vă recomandăm (dacă încă n-ați primit în poștă invitația de la Farcașiu) să-i dați un print pozei ăsteia și să mergeți toți – dar absolut TOȚI cei care le-aveți cu chefurile, vă place să beți gratis, aveți sau n-aveți buletin de Târnova (invitația nu restricționează accesul în funcție de localitatea de domiciliu – trebuie doar să-i spuneți fetei de la bar „Trăiască dom` primar!” și  vă dă ce vreți voi), vă doare sau nu vă doare-n bască de Farcașiu și primăria lui: ideea e să umpleți „VIP Club Târnova” ăla de lume bună, care apreciază activitatea de 30 de ani al unuia dintre dinozaurii politici cu veleități de nemuritor!

Bijuteria memorialist-juridică, valoroasă ca piesă-de-piesă într-un posibil „Tratat despre cum să distrugi o comună ca să-i rămâi primar pe viață” și este numai bună de pus pe peretele viitoarei Case Memoriale „Florin Farcașiu” – actualmente sediul Primăriei Târnova.

…iar dacă confrunți textul de mai sus cu cel din ultima actualizare a carierei lui Farcașiu… chiar că nu înțelegi nimic  din nimic:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ordin de Prefect privind încetarea înainte de termen a mandatului primarului comunei Târnova, Florin Farcașiu

În urma comunicării Agenției Naționale de Integritate cu numărul 32003/G/II/3.10.2019 înregistrată la Instituția Prefectului – Județul Arad sub numărul 8025 din 15.10.2019 despre rămânerea definitivă a  Raportului de evaluare nr. 47312/G/II/15.11.2016 privind pe Farcașiu Florin, primar al Comunei Târnova, Județul Arad, prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție cu nr. 4313/27.09.2019, precum și a Referatului nr. 4635/21.10.2019 al Secretarului Comunei Târnova, înregistrat la Instituția Prefectului – Județul Arad sub numărul 8215 din 21.10.2019, astăzi a fost emis Ordinul de Prefect cu numărul 715 privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de primar al Comunei Târnova deținut de domnul Farcașiu Florin ca urmare a rămânerii definitive a Raportului menționat. Măsura emiterii Ordinului a fost menționată inclusiv în comunicarea A.N.I., fiind luată în baza prevederilor legale cuprinse în Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și în baza prevederilor specifice din  O.U.G. 57/2019 privind Codul Administrativ.

Atribuțiile funcției de primar al Comunei Târnova vor fi exercitate de către domnul  viceprimar Tomuța Mureșan Iosif, până la data organizării alegerilor.

Biroul de presă

Cancelarie Prefect

[ACTUALIZARE 2] Florin FARCAȘIU spune, ADIO Primăriei Târnova, după 30 de ani! Până la alegeri, atribuțiile de PRIMAR vor fi preluate de vicele TOMUȚA Mureșan Iosif

Lucian Valeriu, 8 ianuarie 2020 1:02