Front 7 ȘTIRI

JAF de vreo 350.000 de euro, ca-n filmele cu GANGSTERI – sau de ce nu-i recomandabil să ții averea familiei în casa bunicii… mai ales la PÂNCOTA!

 

Nu știm foarte multe amănunte din ceea ce s-a întâmplat într-una dintre nopțile trecute în domiciliul unei femei octogenare din Pâncota… dacă ați observat, în perioada asta polițiștii-s prea ocupați cu plimbatul din suspect în suspect (de coronavirus… „Doamne feri` să crezi altceva!”), cu ținut mașinile cu girofar pornite „ca să vadă lumea că suntrem prezenți” (nu în față la Penny, nici între Primărie și PSD  și nici în Piața Mică nu se dau tunuri, băbăiatule… să-i zică cineva asta și lu` dom` comandant!) și cu „statu-n izolare” încât să le permită timpul să informeze onor-populația de care e plătită s-o apere de infractori despre o speță ca asta.
Unii – ăia care știu despre ce vorbesc când vorbesc ceva – spun nu doar că sunt „prea ocupați cu covidul” — ci PREA IMPLICAȚI!

Știm așa: trei tâlhari profesioniști au intrat cu cagulele pe față peste o femeie în vârstă de 87 ani, i-au pus cuțitul la gât și au amenințat-o că i-l taie dacă nu le dictează codul de la seiful (sau cheia… nu suntem siguri de această  „nuanță”) unde se aflau (în jur de) 350.000 de euro – averea cash și în bijuterii a unei cunoscute familii din Pâncota. Femeia nu a cedat, deși a fost ținută „în interogatoriu” vreme de patru ore de primul suspect (respec bunicii!)… dar „maeștrii” aveau „planul B” deja în lucru: au luat seiful cu totul, l-au tăiat cu flexul din dotare și l-au golit de tot ce-i interesa.
Nu știm dacă familia a depus plângere… credem că da și mai credem că DEGEABA!

„N-ai citit asta pentru că lucrarea a fost făcută pe pont dat de niște organe corupte din zonă, care au dat pontul hoților unde-și ține patronul unui supermarket cashul!” ne-a răspuns o sursă care știe să deseneze hărți interlope mai bine decât toate calculatoarele din IPJ la un loc la inocenta întrebare „Da` de ce fras` n-am citit nimic despre asta în comunicate oficiale?”

Radu Pandelea, 26 noiembrie 2020 8:54