vineri, august 12, 2022

MITINGUL SUPORTERILOR UTA – zeci de mii de palme date MAFIEI FALCĂ-MESZAR pe care le-au simțit până și cei mai docili și insensibili sclavi ai politicii putrede care infectează cel mai iubit simbol al Aradului [FOTO / VIDEO]

Cei care au dat duma că „au fost 700” înseamnă că până la atâta știu să numere… sau atâta e solda lunară a unui soldat ratat la ei în „armată”? („Puțin, dom`le… foarte puțin!” – vorba clasicilor).
Chiar aș fi curios (nu doar eu, ci tot restul arădenilor): dacă sună faraonul din silicoane o mobilizare pentru un contra-miting, se adună mai mulți decât încap în Sala „Decebal” (cu boschetari cu tot), la Baza „Voința” de una mică, de-o pomană la Kuki sau de-un șeptic?…
Eu zic că nu se-adună – așteptăm replica în stradă!

În spatele statuii din Piața „Avram Iancu” ne-am întâlnit în jur de 1000, iar până la Stadionul „Francisc Neuman” s-au alăturat alți vreo 2000 de arădeni iubitori de UTA LIBERĂ – OFICIAL: 2500
– pe traseul Bulevardul Revoluției – așadar PESTE 3000 de oameni cu vârste cuprinse între 6 luni și 86 de ani ar fi o estimare decentă, rotunjită „în favoarea lor” – plus vreo câteva mii de spectatori, care au filmat, cu empatia citindu-li-se pe fețe și în gesturi, tot ce-au apucat.
Adică mitingul-eveniment pentru o UTA LIBERĂ DE MAFIA FALCĂ-MESZAR a beneficiat de MAXIMUM DE EXPUNERE POSIBIL în acest oraș… altfel blazat, îmbătrânit (nu la vârstă ne  referim), sictirit și trist.
Iată niște poze care dovedesc, practic, tot ce e de dovedit:

 

 

S-a urlat la megafoane și din toți cei vreo 7000 de plămâni „Ghiță Falcă / Șoani Meszar – pleacă din Arad”, „Ghiță Falcă ești o mizerie”, „Meszar la pușcărie”, „Meszar / Bîlcea, sclavule – să-ți dăm la *uie” și, bineînțeles, imnurile galeriei.

S-a început cu IMUL ECHIPEI – așa cum se începe orice revoluție

Dan Proca, Claudiu Negru, Sebastian Bulumac, Colin Mesz (liderii de jure și de facto ai Suporter Club UTA) și Cătălin Juncan (reprezentant al grupului de investitori care ar fi ideal să fie și lăsați să investească) au rostit la microfon fraze pe care le-a auzit toată suflarea  – ideile sunt cuprinse în articolul asociat acestuia (la finalul acestui foto-video-reportaj aveți linkul în care le puteți citi pe toate) – și niciun trol nu a îndrăznit să afișeze altceva, să intervină cu vreo replică… chiar dacă securitatea i-ar fi fost garantată de numeroasele forțe de ordine prezente: Poliție, Jandarmerie, Poliție Locală etc.

@mihail.alexandrescu

#romania#arad #uta #utaarad #respect aradeni

♬ sunet original – alexandrescumihail

S-a continuat după cum urmează:

„Am demonstrat tuturor că UTA suntem NOI, arădenii, iar acest simbol aparține comunității noastre. Le mulțumim celor care au mărșăluit alături de noi, dar și celor care și-au unit vocile împreună cu peluza noastră la meci. Protestul nostru a avut răsunet la nivel național, iar cântecele noastre s-au auzit mai puternic ca niciodată! Atmosfera a fost exact așa cum ne doream. A fost o victorie a orașului, dar și a echipei… iar lupta continuă!”

………………………………………………….

Articol asociat:

UTA sub MAFIA Falcă-Meszar. De ce vor arădenii să scape de acest flagel, care sunt afacerile murdare ce cangrenează clubul și de ce merită credit total proiectul asumat de grupul de INVESTITORI constituit în jurul lui Simion Apreutese (II)

Ultimele Știri

Related news