[NEWS ALERT, frate] Fii atent câte „persoane cu handicap” avem pe metru pătrat în centrul orașului! [GALERIE FOTO îngrijorătoare]

 

Nu… pe bune: suntem porniți să vă documentăm faptul că în Aradul ăsta există o Fabrică de handicapați sub acoperire… o firmă de stat (că statul se ocupă cu împărțitul oamenilor în handicapați și sănătoși, nu?… în baza acestui fapt fiind singurii îndreptățiți să dea legitimații)… un institut la negru… o academie pe nașpa care produce handicapați pe bandă rulantă. Sau undeva, în vreun subsol obscur, printre țevi ruginite, păianjeni și șobolani, un falsificator fără vârstă, cu ochelari cât fundul de borcan dublați de o lupă 1000x, scoate la o tipografie plană clandestină, pe lângă carduri de parcare gratuite, sentințe judecătorești, cărți de identitate, buletine de vot valabile pentru următorul scrutin, diplome și doctorate „la minut”.
Din două – una… altfel nu se explică de ce în față la Finanțele Publice (de exemplu), din trei locuri de parcare, două sunt ocupate de mașini care au pe bord, la loc vizibil, CARD-LEGITIMAȚIE DE PARCARE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP.

La modul (sic!) serios, în acest județ, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad se ocupă cu eliberarea acestor (foaaaarte râvnite) carduri

Într-un comunicat de presă publicat de arq.ro  pe 18 octombrie, anul ăsta, Erika Stark, directoarea „din clasa a IV-a” a mamutului social transmitea populației următorul răspuns la întrebarea „Cine poate beneficia de acest card?”De acest card pot beneficia copiii cu handicap grav, accentuat, mediu sau ușor, cu certificate de încadrare în grad de handicap în termen de valabilitate, dar și persoanele adulte cu handicap grav, accentuat, mediu sau ușor cu certificate de încadrare în grad de handicap, în termen de valabilitate. Cardul este nominal, netransmisibil și intră în vigoare de la 1 ianuarie 2017, fiind valabil până în luna august 2020.”

Și tot acolo ne informa doamna director că în România – deci în TOATĂ ROMÂNIA! – se eliberează 50.000 de carduri. Deci, cum?! Dacă în 200 de metri avem, doar în orășelul ăsta, 20 de handicapați, înseamnă că doar „pe raza municipiului Arad” ar trebui să se elibereze minim 10.000 de astfel de chestii… la un calcul sumar.  Adică mai rămân 40.000 de carduri pentru restul celor 40 de județe (plus București… unde nu-i un rai al parcărilor)! Nu, că nu ne iese… ne dă cu rest mare.
Deci e NEWS ALERT, frate, dacă așa stăm!
Adică, la un calcul simplu… o scurtă ecuație silogistic-deductivă ne arată că pe Bulevardul Revoluției, între 4 numere de casă, avem circa 1 handicapat pe doi metri pătrați în centrul orașului… și atunci nu iese ok, frate, că nici în Alep nu-s atâția! Și, tu-ți dai seama, dacă în plin centru avem un handicapat pe metru pătrat, atunci ce dreaq avem pe Mărului… sau în Checheci?!

Adică, fii atent: galeria foto

pe care o avem atașată discuției a fost realizată cu un telefon de 5 mega pe distanța unei singure stații de tramvai: din colț de la Universitatea Aurel Vlaicu, prin fața Finanțelor Publice (mai ales!), în față la fostul Club al presei… până la Record. Adică vreo 200 de metri. În 2 minute au fost făcute pozele.
Și nici n-am intrat în 2017 – de când, teoretic, „cardul intră în vigoare”… Ți-e și groază să te gândești ce-o fi pe centru când intră în vigoare, dacă acum, că nu-s în vigoare, e full!…

NOTĂ: Promit că, dacă posesorii autoturismelor din fotografii vin la mine să îmi prezinte dovada că sunt beneficiari cu drepturi depline aiCARD-LEGITIMAȚIE DE PARCARE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP”, șterg poză cu poză și-mi cer scuze. De asemenea, promit că dacă nu vin, nu le șterg.

Facebook Comments Box

10 Comentarii

  1. Intre numerele aratate sunt si parinti care au copii cu handicap, sper din suflet sa nu te afli niciodata in pozitia lor. Faptul ca tu iti ceri scuze este egal cu zero pentru ei dupa vorbele spuse de tine !!!

    • Daca au legitimatiile alea pe bune, n-au de ce sa se supere! Doar ca retine un aspect: cardurile intra in vigoare din 2017 si sunt, obligatoriu, insotite de fotografie. Nici nu suntem 2017, dupa cum probabil stii, si n-au nici poze… dupa cum probabil vezi.

    • Se pare că nu ai prins esența articolului… Ideea era în favoarea persoanelor cu handicap și în suportul lor. Nici un cetățean normal din țara asta nu ar lua apărarea unor imbecili care profită în mod diabolic și inuman de postura de „ persoană cu handicap” numai pt a păcăli plata unui loc de parcare. Cine face asta e de condamnat pt că nu are pic de respect pentru semenii săi, cu adevărat persoane cu handicap. Concluzie – acest articol li se adresează impostorilor și nu celor care cu adevărat sunt îm această situație.Mulțumesc

  2. Sunt oameni care au cu adevărat probleme și sunt marginalizați și ignorați!!! Stimă. Nu ai de ce sa îți ceri scuze pentru ca acest articol este în favoarea persoanelor cu handicap!!!

  3. Felicitari pentru articol, poate se va sesiza politia locala si ii identifica pe cei care folosesc aceste autoturisme si apoi sa ii publicati, pe impostori, bineinteles…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy