Front 7 ȘTIRI

Podul de pontoane de la TREI INSULE s-a RUPT DIN NOU. Întrebare a unui localnic: „Cine a atâta de ticălos, acolo, în vârful administrației Aradului?…”

 

Frecvecța cu care se rupe improvizația de pod de pontoane de la „Trei insule” – spațiu populat de aproximativ 500 de arădeni, care plătesc impozite ca și cei din  cartierele… mult mai  băgate-n seamă de autorități – frizează, deja, SUBDEVOLTAREA INTENȚIONATĂ a acelei insule-simbol a Mureșului (în alte orașe europene, asemenea spații sunt de-a dreptul SACRE pentru oameni și sunt locurile cele mai scumpe și mai preferate de localnici și turiști). „Cine are interes ca această insulă să se depopuleze?” „Cine a atâta de ticălos, acolo în vârful administrației Aradului, încât să rămână nepăsător la faptul că acest pod pune în pericol viața a sute de oameni?” „De ce se alocă milioane de euro anual pentru evenimente efemere și niciun leu pentru consrtruirea unui pod normal?!” – ne roagă să întrebăm autoritățile municipale locuitorii de pe Insulă… că ei sunt prea departe de Primărie… iar ca să ajungă să întrebe personal, e nevoie să-și pună viața-n pericol.

Un ponton care stă de zeci de ani la câțiva zeci de metri în amonte de… catastrofa asta de pod, pe malul unui „braț mort” al Mureșului, a luat-o în aval desprins de viteza râului și a intrat în plin în acesta.

Urmăreștea filmarea, dom` primar… și zi tu pe unde-ai lua-o dacă ai sta aici, ca să fie bine și să nu te înjuri singur?

………………………………………

Articole asociate:

Podul de pontoane de la „Trei insule” s-a rupt a „N”-a oară, iar o femeie și-a văzut moartea cu ochii. Locatarii insulei, deja „experți în măsuri extreme”, l-au CÂRPIT cum au putut [FOTO / VIDEO]

Consilierul local Marin Lupaș solicită ședință de URGENȚĂ pentru podul rupt la „Trei Insule”

Lucian Valeriu, 7 februarie 2020 4:12