joi, august 11, 2022

S-a supărat BIBI! A decis REZILIEREA contractului cu firma criminală… recunoscând că „sănătatea oamenilor este mai presus de orice”

 

Deși târziu, reacția primăriei Arad cu privire la situația creată în urma procedurilor de dezinsecție/dezinfecție/deratizare de la Liceul German în urma căreia zeci de copii au fost intoxicați chimic din pura neglijență a firmei care presta acest serviciu, este cea corectă în asemenea situații.

Primarul interimar Călin Bibarț își asumă rezilierea contractului cadru cu firma DD CHIM Deva înainte finalizării oricărei anchete penale pentru că „neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu, se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene, cu rezilierea contractului. Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”.

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Primăria Arad reziliază contractul cu firma DD Chim Hunedoara

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a dispus rezilierea acordului cadru de servicii încheiat cu societatea DD Chim Hunedoara, având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Arad.

Cu toate că acordul cadrul permitea încheierea a încă unui contract subsecvent cu respectivul operator, acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât au fost demarate procedurile pentru o nouă licitație.

„Având în vedere problemele apărute la Liceul German în urma serviciilor de dezinsecție prestate de respectivul operator și luând în considerare faptul că aceeași firmă este responsabilă cu dezinsecția și deratizarea la nivelul întregului municipiu, am decis să punem capăt acestui contract.

Nu mai așteptăm rezultatele niciunei anchete. Neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu, se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene, cu rezilierea contractului.

Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Articol asociat:

CORUPȚII care ne conduc ascund o VINĂ COLECTIVĂ: INFECTAREA ÎN MASĂ a copiilor de Liceul German a fost comisă de niște imbecili care au folosit un BIOCID NEAUTORIZAT SANITAR! „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 este INTERZIS din mai, 2019” – conform unui raport ȚINUT SECRET până acum

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Bravo bibart ! Ma mir ca ai curajul sa reziliezi un contract semnat de falca … ( tot pentru binele aradenilor )

Comentariile sunt închise.