marți, august 9, 2022

107 misiuni ale pompierilor militari arădeni în acest sfârșit de săptămână

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În acest sfârșit de săptămână, la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 107 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 89 de solicitări.

Salvatorii au intervenit pentru stingerea a 11 incendii, precum și în alte 7 intervenții

în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane sau animale, recunoașteri in teren, misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare.

Pe această cale, dorim să precizăm că toate evenimentele publice care au fost organizate în această perioadă s-au desfășurat în condiții normale, intervenția pompierilor nefiind necesară.

Din totalul celor 11 incendii care au avut loc în ultimele trei zile, 8 intervenții au fost înregistrate la arderi necontrolate (miriști, vegetație uscată, sau deșeuri menajere) 2 la case/anexe iar 1 la un operator economic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news