luni, februarie 6, 2023

500 de doamne și domnișoare au fost „amendate” astăzi în trafic de polițiști, la Chișineu-Criș

 

Polițiștii de la Chișineu Criș s-au mobilizat rapid în această dimineață și au ajutat primăvara să vină la timp: s-au înarmat cu flori și au intrat în acțiune cu gândul de a „amenda” cât mai multe doamne și domnișoare, oferindu-le, pe lângă un zâmbet, și câteva recomandări preventive în trafic.

Reacțiile nu au întârziat sa apără: zâmbetul s-a așternut larg pe chipul fiecărei șoferițe oprite în trafic, pentru simplul motiv de a le ura o „Primăvară frumoasă”.

Pentru ca acțiunile de astăzi, menite să aducă bucurie și recunoștință femeilor dragi tuturor să aibă efectul scontat, este necesară și implicarea cetățenilor, cărora polițiștii le recomandă: Atenție sporită în trafic!

„Polițiștii secției de Poliție a orașului Chisineu – Criș vă doresc o primăvară plină de bucurii. Ei vor fi la datorie pentru a se asigura că va fi liniștită și în siguranță și, promit că acțiunile pozitive nu se vor opri aici”- transmite tuturor prin intermediul nostru șeful Poliţiei orașului Chișineu Criș, Comisar șef de poliție Trif Marius.

Acțiunea de astăzi a fost realizată în parteneriat cu o societate comercială privată ( SC HYDRO EXTRUSION SRL) și, la bilanț, 500 de flori au „amendat” tot atâtea doamne și domnișoare.

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua Rog comunicati-mi pe adresa [email protected] categoriile de lucrari de finisaje interioare si exterioare dorite, impreuna cu schitele casei din proiect ( parte, etaj, subsol, mansarda ). Va voi prezenta o oferta de pret a manoperei, urmind ca pentru materiale sa faceti precizari referitoare la clasa acestora, ( exemplu: parchet plaminat,sau parchet din bambus; gresie simpla sau in chenare multicolore ,termosistem cu polistiren, sau cu vata bazaltica etc,etc ) Cu stima, 0770131648. CONSTRUCTORI DE CALITATE, PRELUAM CASE LA ROSU, PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE IN MAI MULTE JUDETE.

Comentariile sunt închise.