joi, mai 26, 2022

A fost „POLIȚIA” la X FACTOR. CLAUDIA IUGA și RAUL JIPA au cântat „SHALLOW” [VIDEO]

 

Caludia Iuga și Raul Jipa au acaparat scena la X Factor ( sezonul IX) cu piesa „Shallow” a lui Lady Gaga. Emoție, chimie și note personale inconfundabile le-au transmis nu numai juraților, dar și publicului care i-a aplaudat furtunos.

Raul și Claudia sunt polițiști de profesie și au format duetul pe scenă. Claudia este din Arad, iar Raul este din București. Ei s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival.

 Cei doi au ținut legătura de-a lungul anilor și s-au decis să concureze împreună la X Factor, sperând să facă parte din echipa lui Florin Ristei.

N-o să vă amendeze nimeni!”, a spus Delia.

Pistolul trebuie să îl ai în gât la acest concurs”, a zis Loredana.

Grupul format din Claudia și Raul a primit 3 x DA de la jurații X Factor.

„ Vă mulțumim pentru toată susținerea, mesajele, telefoanele și cuvintele minunate cu care ne-ați încălzit sufletele. A fost una din experiențele de viață care ne-a arătat că se poate întâmpla orice dacă îți dorești cu adevărat. În cazul nostru, să cântăm împreună pe scena X Factor Romania. Dacă vă face plăcere să revedeți momentul împreună cu Raul Jipa, mai jos aveți linkul” – este mesajul pentru fanii, susținătorii și prietenii săi postat de Claudia Iuga pe pagina sa de facebook.

Ultimele Știri

Related news