joi, mai 26, 2022

A furat un BANCOMAT de CRIPTOMONEDE în care se aflau 236.000 de lei dintr-un mall PLIN DE CLIENȚI din Timișoara și l-a dus la Vinga

Polițiștii au recuperat o parte din bani: 44.000 de lei au fost găsiți asupra hoțului, iar 8.500 erau îngropați în grădină. De asemenea, în bancomatul abandonat pe câmp se mai găseau 127.000 de lei pe care hoțul nu reușise să îi scoată.

Un bancomat de criptomonede în care se aflau 236.000 de lei a fost furat dintr-un mall din Timișoara în seara de vineri, 8 aprilie, în jurul orei 21.00,  în timp ce era plin de lume, de un tânăr de 19 ani.
Conform tion.ro, respeciv înregistărilor camerelor video, hoțul a scos, pur și simplu, aparatul din priză, l-a urcat pe un transpalet și l-a scos din mall fără nicio problemă.

Abia a doua zi proprietarii bancomatului și-au dat seama că aparatul lipsește și au anunțat Poliția… timp în care hoțul a reușit să cheltuiască 55.800 de lei.

Hoțul a fost prins în comuna Vinga și a fost reținut de Poliție

După ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii l-au găsit pe hoț și l-au ridicat dintr-o casă din lcomuna arădeană Vinga. Au recuperat și o parte din bani, peste 180.000 de lei – 44.000 de lei au fost găsiți asupra hoțului, iar 8.500 erau îngropați în grădină. De asemenea, în bancomatul abandonat pe câmp se mai găseau 127.000 de lei pe care hoțul nu reușise să îi scoată.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Anchetatorii încearcă să înțeleagă de ce s-au activat atât de târziu sistemele de securitate ale aparatului și de ce era ancorat superficial, astfel că a putut fi luat pe sus și cărat cu ușurință până în parcare.” – conform digi24.ro.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news