N-CAZURI

A reapărut ȘORICIOAICA în Arad. Oribilul DROG a fost „reinventat”, e mult mai puternic, face ravagii pe străzi, în școli și pușcării și se numește ȘOBOLAN

 

„Se ia un ziar mare și pe paginile duble se pune o masă vegetală de orice… dacă vrei ceai de ceva… să miroase cumva. Se stropește dintr-o pompă cu șpriț în care ai diluat o fiolă în apă cât vrei tu să fie de tare. Fiola costă 50 de euro… și câștigi mult mai mult decât la ganja. Acuma o fac triplu mai tare decât șoricioaica, fiind cam pe aceeași rețetă… așa că-ți dai seama…”

(Cam) asta e rețeta cu care „jmecherii” fac bani în Arad de nu poți tu să numeri. Mi-a povestit-o un băiețaș care o știe de pe telefonul unui chimist care i-a dat formula prin câinele lui, cu care comunicăm în pechineză.

„Păi de aia-i 12 lei bâta… plm… Măcar la ganja bună tre` să lucri dacă vrei să-ți iasă bună!” – bag.

„Tu glumești, man, da nu-i de glumă” – îmi traduce dîn pechineză câinele meu de pază preferat. „În pușcărie face ravagii demult… probabil că acolo a fost și testată. Fumezi una de aia și ești zombie… 3 ore erai praf de la șoricioaică după care luai somn. Din asta cică dublu… triplu.”

În citesc un mesaj recent de pe telefon: „Ai auzit de un drog numit ȘOBOLAN? Cică face ravagii în Pârneava, Checheci… am niște țigani surse (…) Mi-au zis că e prăpăd cu el și că s-au sătorat să vadă prunci drogați… da vezi că nu colaborează cu garda, că e sub demnitatea lor, așa că vor cu presa. Te ține?”

„Asta-i?” – îi întreb.
„Asta-i!”– zice.

Cică se vinde „la schimbul trei” de cine nici nu te-aștepți. „Chioșcurile” sunt (tot) în Checheci, Confecții, Pârneava și Boul Roșu – iar clienții sunt de peste tot. În licee (fostele Industrial 7 și 9), în pușcărie (deținuții sunt „fani” pentru că, efectiv, drogul te catatonizează… bagi două căcaturi de alea pe zi și habar n-ai ce-a fost cu zilele alea în viața ta și de ce), pe străzi și în areale demolate și abandonate (în zona demolată a fostei fabrici de strunguri, pe Artileriei, e „spectacol” de morți vii).

„Nici nu mai știi pe cine să bați în Aradul ăsta, dacă vrei să te impui ca dealer cinstit, frate!… Tră` să-i bați pe toți!” – vorba (alt)cuiva.

 

NOTĂ:

ȘORICIOAICA – pe numele sale chimice – ADB FUBINACA și 4-CEC, 

având formula chimică C21H23FN4O2 și etichetată ADB FUBINACA este celebra ȘORICIOAICĂ vândută vreme de doi ani la non-stopurile din Checheci și Rasfărtai… Este un canabinoid sintetic cu o puritate neverosimilă de THC (98 %!), foarte periculos, iar din cauza sa au murit oameni, s-au intoxicat pe viață adolescenți și tineri în curs de maturizare (în special). Și-a câștigat celebritatea criminală în SUA, Japonia și Anglia – inclusiv jurnalul Universității din Oxford scriind despre asociațiile internaționale care s-au constituit în vederea  combaterii morții din cauza „ȘORICIOAICEI”!

 4-CEC este Cathinona o amfetamină de asemenea criminală „care-ți dă power”, etichetată chimic ca benzoylethanamină sau β-keto-amphetamină și poreclită „chat” (de la planta Khat, în care substanța a fost descoperită în stare naturală). Se vinde „la biluță” și se trage pe nas… dacă știi unde să cauți, mai găsești și-acuma prin Arad.

 

Articole asociate:

Aradul FABULOS: Șefii DIICOT și SRI plimbă droguri din Alfa-n Micălaca prin Frank Sinatra și Robert de Niro… după care se arestează-ntre ei! Citim RECHIZITORIUL inculpaților Ciprian Mareș și Edi Pălincaș – file alese din „ISTORIA PROSTIEI CONTEMPORANE LA ÎMBUIBAȚI”

 

ȘORICIOAICĂ de ARAD. Maiorul Ciprian Mareș și dealerul Edi Pălincaș – „Victimele datoriei” din teatrul de RĂZBOI și URĂ jucat de capii DIICOT și SRI

[ACTUALIZARE 3] Avem NUMELE celor ARESTAȚI în Dosarul „ȘORICIOAICA”. Din 7 dealeri, 5 sunt femei. Tribunalul Arad a făcut publice identitățile acestora [GALERIE FOTO / VIDEO]

Lucian Valeriu, 10 mai 2018 12:50