vineri, decembrie 2, 2022

A XII-a ediție a Concursului Național de dans sportiv „Cupa Ballroom“ reunește peste 400 de sportivi din toată țara, la Arad

Regal de dans la Arad: Concursul național de dans sportiv „Cupa Ballroom“, ediția a XII-a, la Arad

Cea de-a XII-a ediție a Concursului național de dans sportiv „Cupa Ballroom“ va avea loc în 22 Octombrie 2022, la Sala Polivalentă din Arad evenimentul urmând să reunească peste 400 de sportivi din toată țara, care vor fi jurizați de arbitri de renume din cadrul FRDS.

Evenimentul este înscris în programul competițional al Federației Române de Dans Sportiv,

căreia clubul ii mulțumește pentru suportul oferit an de an în organizarea unei competiții de nivel înalt.

Patru programe, mai multe categorii și grupe

Pe parcursul întregii zile, concursul va fi împărțit în patru programe, care vor cuprinde mai multe categorii: fete solo, debutanți, precompetiționali, hobby, clasa E, clasa D, open basic și open (aceasta din urmă fiind clasa cu cel mai ridicat nivel ).

Competițiile vor fi organizate pe grupe unde vor participa sportivi cu vârste cuprinse între 4 – 7 ani, 8 – 9 ani, 10 – 11 ani, 12 -13 ani, 14-15 ani și 16-35 ani.

Concursul național de dans sportiv „Cupa Ballroom“ este organizat de Clubul Sportiv Ballroom Arad,

care dorește să mulțumească în mod special Centrului Municipal de Cultură și Primăriei
Arad pentru sprijin și susținere.

Prin organizarea acestei competiții se urmărește dezvoltarea sportului – ramura dans sportiv în orașul Arad, ridicarea nivelului tehnic al sportivilor arădeni, educarea părinților pentru a înțelege că sportul este esențial în dezvoltarea armonioasă, atât din punct de vedere mental cât și din punct de vedere fizic al copiilor.

Clubul mulțumește antrenorilor pentru seriozitate și munca pe care o depun pentru pregătirea
perechilor din acest club și pentru sprijinul acordat pentru organizarea în bune condiții a acestei competiții. Clubul mulțumește de asemenea și sportivilor care indiferent de vârstă înțeleg ce înseamnă să practice un sport de performanță, se dedică cu totul, muncesc cu îndârjire și cu ambiția necesară unor luptători, pentru că au înțeles că doar așa pot obține rezultatele pe care le au.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim părinților care sunt alături de copii, își sacrifică timpul, investesc totul pentru evoluția lor și sprijină și clubul atât pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții bune cât și pentru ajutorul oferit în organizarea concursului „Cupa Ballroom”.

Suntem foarte bucuroși pentru ca am reușit să creăm o mare familie unde copiii și nu numai pot practica acest minunat sport care este jumătate artă și jumătate sport.

Succes sportivilor, succes antrenorilor!

Vă așteptăm în număr cât mai mare, Sâmbătă, 22.10.2022 la Sala Polivalentă din Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news