joi, iulie 7, 2022

„Abordarea complexă a STĂRILOR ANXIOASE transpuse în modificări psiho-digestive generate de pandemia SARS CoV- 2” – tema aleasă de UVVG cu prilejul celei de-a șasea ediție a Școlii de GEMMAETERAPIE

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Efectele pandemiei la Şcoala de Gemmaeterapie

În perioada 28-31 octombrie 2021, va avea loc la Arad, sub egida Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a șasea ediție a Școlii de Gemmaeterapie, în organizarea Facultății de Farmacie. Anul acesta, în premieră, Școala se va desfășura online, sub dubla tutelă a universității arădene și a Universității din Calabria, Cosenza – Facultatea de Farmacie și Științe ale Sănătății. Cei doi amfitrioni ai evenimentului sunr: prof. univ. dr. Claudia-Crina Toma, directorul Școlii de Gemmaetrapie și prof. univ. dr. Giancarlo Statii, din partea universităţii italiene.

Tema ediției din acest an este una de actualitate: ABORDAREA COMPLEXĂ A STĂRILOR ANXIOASE TRANSPUSE ÎN MODIFICĂRI PSIHO-DIGESTIVE GENERATE DE PANDEMIA SARS COV 2, pornind de la necesitățile pe care le impune perioada pe care o traversăm şi oferă informații vitale momentului pentru orice profesionist sau viitor practician în domeniul sănătății.

Școala de Gemmaeterapie UVVG se adresează farmaciștilor, medicilor, biologilor, biochimiștilor, nutriționiștilor, dar și studenților și elevilor interesați de științele vieții. Pentru prima dată sunt invitați să participe și reprezentanți din alte categorii profesionale preocupați de psihicul uman: psihologi, psihoterapeuți, profesori din invățământul primar, gimnazial și de liceu.

Manifestarea este creditatã de Colegiul Farmaciștilor și Colegiul Medicilor, iar informații și înscrieri se pot obţine pe site-ul: scoaladegemmaeterapie.uvvg.ro.

Biroul de presă al UVVG

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news