ACASĂ ARAD este Agenția imobiliară EXCLUSIVĂ a dezvoltatorului imobiliar ARED

ACASA - IMOBILIARE ARAD

 

Începând cu 2 Mai 2022, toți cei ce-și doresc o proprietate de la dezvoltatorul imobiliar ARED, o pot achiziționa și prin Agenția imobiliară ACASĂ, exact în aceleași condiții ca de la ARED.
Comision zero

Clienții ce vor dori să achiziționeze apartamente ARED prin agenția imobiliară ACASĂ nu vor plăti comision. Aceștia au opțiunea de a obține informații despre produsele ARED atât la biroul agenției din Arad, Bulevardul Decebal Nr. 2 (Parter, Clădirea „Proiect SA”)

cât și la biroul de vânzări ARED din Calea Aurel Vlaicu Nr. 14.

Alte servicii

Consultanții agenției imobiliare ACASĂ, pe lângă obținerea finanțării unui apartament nou ARED, se pot ocupa și de vânzarea apartamentelor vechi sau altor proprietăți imobiliare deținute de către clienții ce doresc să-și achiziționeze un alt imobil.

Agenția ACASĂ – deși este un brand nou pe piața imobiliară arădeană – deține deja un portofoliu impresionant de proprietăți și operează cu o echipă formată din profesioniști cu experiență îndelungată în tranzacții imobiliare.

Valorile agenției ACASĂ

Într-o piață concurențială tot mai dezvoltată, agenția ACASĂ a ales să pună preț pe două valori fundamentale: oferirea unei experiențe care sa reflecte “cei 7 ani de acasă” în relația cu clienții dar și dezvoltarea de soluții individualizate bazate pe profesionalismul și pasiunea consultanților imobiliari.

FLORIN Moș, CEO ACASĂ Arad:

„Această colaborare va avea ca rezultat o îmbunătățire a serviciilor oferite de către ambele companii, cu efect pozitiv în special pentru clienții ce doresc să achiziționeze un apartament nou și să vândă o proprietate veche. Îi așteptăm cu drag să ne contacteze la biroul nostru de lângă Primăria Arad, Bulevardul Decebal Nr.2, Parter (Clădirea Proiect SA), la numărul de telefon 0724 200 000 sau să ne viziteze site-ul www.AcasaArad.ro.

  • Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul YouTube:

https://www.youtube.com/channel/AcasaArad

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy