Accident mortal la Voivodeni

Un accident rutier grav a fost raportat în localitatea Voivodeni. Un autoturism a ieșit în afara părți carosabile, s-a răsturnat, iar victima a rămas încarcerată și în stare de inconștiență.

A intervenit echipajul de descarcerare al Detașamentului Sebiș și un echipaj Smurd.

Victima a fost declarată decedată de către echipajul SAJ.

[ACTUALIZARE] (ora 18.00): „Conform concluziilor echipei medicale de la fața locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morții” – a transmis IPJ Arad

În ziua de 24 martie, în jurul orei 14,20, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre un autoturism răsturnat în zona D.N. 79/A, în afara localității Voivodeni.

În urma cercetării de la fața locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație.

Conform concluziilor echipei medicale de la fața locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morții.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy