marți, noiembrie 29, 2022

Șoferul de 45 de ani care a murit pe A1 era preot greco-catolic la Dumbrăvița

Pr. Remus Dobra avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea regulilor de depășire și nu a purtat centura de siguranță

Bărbatul de a 45 de ani care a murit, marţi seară, pe autostrada A1, pe direcţia Arad – Nădlac, după ce a fost implicat într-un accident înfiorător cu un TIR este preotul Remus Dobra, care slujește la biserica greco-catolică din Dumbrăvița.

Conform Poliției Române, preotul avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea regulilor de depășire. Șoferul nu a purtat nici centură de siguranță, motiv pentru care a fost proiectat în afara mașinii. În plus, polițiștii au descoperit că preotul folosea un dispozitiv pentru a bloca semnalul de alarmă a centurii.

„Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 – în mod fulgerător – a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs. Pr. dr. Remus Dobra, fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Episcopia Greco-Catolică Lugoj.

 

[TITLUL INIȚIAL] (28 septembrie, 2022) Accident MORTAL pe A1. Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața după a acroșat, cu autorurismul pe care-l conducea partea din spate a unui ansamblu rutier

[INFORMARE DE PRESĂ]

Accident pe autostradă

În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20,15, pe Autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral.

Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news