Accident rutier cu o victimă încarcerată, la ieșirea de pe A1 spre Zădăreni. Actualizare: femeia este la spital

0
accidentA1_Zadareni

Un accident rutier s-a produs în această dimineață la ieșirea de pe A1 spre localitatea Zădăreni.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

O victimă încarcerată

În urma accidentului rutier în care au fost implicate un autoturism și un automarfar, a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, conștientă, cooperantă, încarcerată.

S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul Județean Arad.

Biroul de presă al ISU Arad

IPJ Arad (12:20)

În această dimineață, pe autostrada A1, a avut loc un accident rutier, coliziune între un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Felnac, și un automarfar.

Evenimetul s-a produs la km 538, calea 1, la pătrunderea pe autostradă dinspre Zădăreni. Banda 2 a fost blocată, s-a circulat pe o singura bandă pe sens, aproximativ 40 de minute.

În urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit că niciunul dintre conducătorii de vehicule nu era sub influența alcoolului.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijri medicale.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva- Nădlac continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.