Accident rutier cu victime, la Seleuș

0
accident_Seleus

Serviciul Județean de Ambulanță Arad a fost solicitat să intervină, vineri, 24 februarie, ora 09.13, la un accident rutier, în localitatea Seleuș.

Evenimentul rutier a fost o tamponare, în care au fost implicate trei autoturisme. Conform primei evaluări, au fost raportate două victime, din care una încarcerată. La fața locului au fost trimise o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD Ineu.

De asemenea, ISU Arad a comunicat:

Accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, în localitatea Seleuș. Posibil o persoană încarcerate.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială de intervenție cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ și SVSU Seleuș.

Intervenția este în dinamică.

 

[ACTUALIZARE] (ora 10.00):
ISU Arad: În urma accidentului în care au fost implicate 7 persoane, au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical SMURD.

Restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital.

IPJ Arad:

În dimineața zilei de 24 februarie a.c., în jurul orei 09:13, a avut loc un eveniment rutier în Seleuș.

Din primele cercetări a reieșit că, un arădean în vârstă de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709 în Seleuș, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma imapctului au rezultat 2 victime, rănite ușor (la prima vedere) care au fost transportate la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.