duminică, februarie 5, 2023

ACELAȘI oltean EVADAT DIN CARANTINĂ în Arad și prins de jandarmi acum o săptămână după ce a dat țeapă unei prostituate a fost prins ieri în Piața Gării!

 

…acest oltean care ne bântuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Jandarmii arădeni au depistat un bărbat din Olt care nu a respectat perioada de carantinare. Și nu o dată ci de două ori într-o săptămână

Sâmbătă după amiază un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat în zona Pieței Gării din municipiul Arad, un bărbat de 33 de ani din Olt, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Atenția jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcția de mers la vederea echipajului și nu purta nici masca de protecție sanitară în spațiul public.

În urma verificărilor efectuate jandarmii au avut surpriza să constatate că bărbatul interceptat este aceeași persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancționat-o contravențional pentru nerespectarea perioadei de carantinare.

Astfel au fost efectuate verificări suplimentare și s-a constatat și de această dată că pe numele bărbatului, alerta de tip „coronavirus asociat” este încă în vigoare și avea obligația legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu încă o amendă în valoare de 3.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad

Articol asociat:

Un oltean ascuns de carantină într-o pensiune din Arad a fost dat pe mâna poliției de prostituata pe care „a uitat” s-o plătească

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news