sâmbătă, aprilie 1, 2023

Acțiune caritabila a suporterilor UTA-ei pentru copiii din cadrul Centrului de Primire Minori Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Suporter Club UTA]

Au fost alături de UTA! Acum noi trebuie să fim alături de ei!

Organizăm o acţiune caritabilă prin care ne propunem să ajutăm copiii din cadrul Centrului de Primire Minori Arad (strada Udrea). În luna iunie a acestui an, înainte de barajul cu ACS Poli Timişoara, copiii din Centru, sub coordonarea părintelui Petru Ursulescu și al lui Raul Zomonicier (coordonator al Centrului), după ce au primit vizita conducerii clubului UTA şi a jucătorilor le-au transmis acestora un mesaj de încurajare exprimat prin intermediul unor frumoase desene .

Am rămas foarte plăcut impresionaţi de gestul lor şi ne dorim ca de Crăciun să le producem la rândul nostru o bucurie. Vom achiziţiona produse de strictă necesitate şi pachete cu alimente de sezon pentru copiii şi tinerii din     Centrul de Primire Minori , sperând ca astfel să le aducem în suflete măcar o parte din bucuria marii sărbători a Crăciunului.

Donaţii în bani se pot face la Old Lady’s Pub, strada Poetului nr. 5, până marţi, 19 decembrie 2017, ora 18.00. De asemenea, vor putea fi donaţi bani şi la întâlnirea organizată de clubul UTA cu abonaţii, ce va avea loc sâmbătă la Hotel Subcetate.

Utiştii care nu se află în Arad pot dona bani în contul Suporter Club UTA până cel târziu luni, 18 decembrie 2017, cu rugămintea de a anunţa şi personal pe cel puţin unul din membrii conducerii asociaţiei despre donaţia făcută.

RO81 BTRL RONC RT02 9213 9501 pentru lei

RO31 BTRL EURC RT02 9213 9501 pentru euro

Mulţumim tuturor donatorilor!

Ultimele Știri

Related news