[ACTUALIZARE 2] A fost identificat cadavrul bărbatului spânzurat în Pădurea Ceala

 

[ACTUALIZARE 2]

Polițiștii criminaliști au reușit într-un timp aproape incredibil de scurt să îl identifice pe bărbatul cu vârsta exactă de 63 de ani, deși cadavrul acestuia a zăcut trei zile în pădure, era înghețat și golit de orice element de identificare. Omul este din Iași, locuia în Arad cu chirie și nu păstra legătura cu familia.
Nu există niciun element care să conducă la altă ipoteză decât sinuciderea prin spânzurare, dar nici nu a fost găsit asupra sa ori în apropiere vreun bilet de adio sau alt gen de explicație a gestului său.

……………………………………………………………………….

[ACTUALIZARE 1] Bărbatul găsit spânzurat în Pădurea Ceala zace mort de câteva zile. Nu era un om al străzii

Conform primelor cercetări ale polițiștilor de la IPJ Arad și estimării legiștilor, bărbatul cu identitate necunoscută care a fost găsit mort în această dimineață, urmare a unei sesizări, a zăcut în adâncul Pădurii Ceala vreme de 3-4 zile. Cadavrul său este înghețat, nu are niciun act asupra lui și este greu de identificat – dar se poate spune, cu siguranță, că nu era un om al străzii.

……………………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] – ora 11.00 –  [BREAKING NEWS] Un bărbat de 65 de ani a fost găsit spânzurat în Pădurea Ceala

Un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit spânzurat de un copac din Pădurea Ceala. Polițiștii au fost sesizați prin 112 la ora 10.00.

Un echipaj criminalistic este la fața locului și cercetează circumstanțele producerii morții bărbatului – deocamdată, cu identitate necunoscută.

(Fotografia  reprezentativă este metaforică – via youtube)

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy