sâmbătă, octombrie 1, 2022

[ACTUALIZARE 2] Cei trei autori ai tâlhăriei cu tentativă de omor din „Vlaicu” au fost ARESTAȚI

„Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a celor trei bărbați.” – a anunțat IPJ Arad azi, 17 septembrie,  la ora 11:45.

Asupra inculpaților Dragoș Ioan, Bojan Florin și Bojan Ilie a fost dispusă azi, de către judecătorul pentru drepturi și libertăți de la Tribunalul Arad, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile:

………………………………………………………..
[TITLUL INIȚIAL] (16 septembrie, 2022, ora 18.15) Un bărbat de 44 de ani a fost tâlhărit și înjunghiat în „Vlaicu”
[INFORMARE DE PRESĂ]
Astăzi, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre faptul că un bărbat care ar fi fost înjunghiat pe strada Constantin Brâncuși, din municipiu.

La fața locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani.

Din cercetări a reieșit că trei bărbați l-ar fi lovit și ulterior înțepat cu un obiect înțepător, după care i-ar fi sustras bani și un telefon mobil.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă.

La scurt timp au fost identificați 3 bărbați, cu vârste între 28 si 41 de ani, din județele Sălaj și Arad, aceștia fiind conduși la audieri.

Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi efectuată încadrarea juridică si luarea măsurilor legale care se impun.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

[ACTUALIZARE 1] Ordonanță de reținere 24 de ore pentru cei trei bărbați în cazul tâlhăriei și înjunghierii din „Vlaicu” (Ora 20.45)

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați urmează a fi reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news