luni, februarie 6, 2023

[ACTUALIZARE 2] Corpul tânărului din Covăsânț înecat în „lacul” Ghioroc a fost dus la Medicina Legală; în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru OMOR DIN CULPĂ

 

[NEWS ALERT] (ora 21.00) Încă un tânăr a dispărut în lacul Ghioroc și este căutat cu scafandri

„Persoană posibil înecată în lacul Ghioroc” – a anunțat ISU Arad la ora 20.32.

Potrivit unui apel la 112, un tânăr de aproximativ 30 de ani a intrat în apa lacului și nu a mai ieșit.

„La intervenție se deplasează un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Sunt doar zece zile de când tânărul fotbalist Dănuț Radu s-a înecat în aproximativ aceleași circumstanțe…

[ACTUALIZARE 1] (ORA 21.40)

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost scos din apă de scafandrii ISU Arad puțin după ora 21.00:

 

De la fața locului:

O altă tragedie a avut loc marți seara pe plaja de la Ghioroc, acolo, unde un tânăr de numai 28 de ani și-a pierdut viața înecându-se sub privirile disperate ale prietenilor săi.

Din surse apropiate am aflat că bărbatul s-ar fi aruncat în lac, după ce ar fi consumat alcool.

Se pare că cei prezenți la pericolul în care se afla bărbatul au sărit în lac, în încercarea de a-l salva, însă, din nefericire, nu l-au mai găsit.

La aproximativ o oră de la înec, tânărul a fost găsit de scafandrii ISU Arad.

Conform spuselor celor prezenți la tragedie, se pare că băiatul s-ar fi înecat într-o zonă unde este o groapă. (A.B.)

…………………………..

[ACTUALIZARE 2] (ora 23.30)

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În această seară, în jurul orei 19,50, polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat s-ar fi înecat în lacul Ghioroc.

La fața locului s-a deplasat un detașament ISU si scafandri care, în jurul orei 21,00 au găsit cadavrul bărbatului înecat.

A fost identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani, din Covasânț (este vorba despre Sângeorgean Cristian – n.red.).

 

Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. în vederea efectuării autopsiei, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Arad

„Se întocmește un dosar penal pentru cercetarea cauzelor care au dus la decesul persoanei in cauză. Dacă se constată că nu sunt suspiciuni cu privire la cauză (de ex. moarte accidentală), se va clasa, întrucât nu sunt întrunite  elementele constitutive ale infracțiunii” – a precizat nuanțele juridice ale sensului infracțiunii ucidere din culpă Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Poliției din Arad.

……………………………………………….

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Dănuț Radu, tânărul găsit de scafandrii ISU pe fundul lacului Ghioroc, era un fotbalist promițător legitimat la „Viitorul Arad” și terminase anul acesta liceul la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news