joi, iulie 7, 2022

[ACTUALIZARE 2] Defecțiunea tehnică de la Permise auto şi Înmatriculări a fost remediată. De mâine se lucrează în regim normal

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Ministerul Afacerilor Interne]

Defecțiunea apărută în cursul serii de ieri, la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată. Începând de mâine se lucrează în regim normal.

Personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul acestei după-amieze și testate.

Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie a.c.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil.

……………………………………………..

[ACTUALIZARE] (ora 17:19) Sâmbătă, 28 octombrie 2017, ZI NORMALĂ DE LUCRU CU PUBLICUL la Permise de conducere și Înmatriculări auto

[COMUNICAT DE PRESĂ – Instituția Prefectului – Județul Arad]

Recuperare zi lucrătoare la Serviciul Regim Permise Conducere și Înmatriculări

Având în vedere situația creată pe parcursul zilei de astăzi, 26.10.2017, în urma unor defecțiuni de natură tehnică la nivelul sistemului informatic central al Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, serviciile publice comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor nu și-au putut desfășura activitatea cu publicul, conform programărilor existente.

Ministerul Afacerilor Interne informează: „Sâmbătă, 28 octombrie 2017, activitățile serviciilor publice comunitare se desfășoară în program normal de lucru cu publicul. Plata cheltuielilor de personal generate de activitatea salariaților se va efectua cu respectarea prevederilor legale în vigoare și cu încadrarea în limitele bugetare aprobate.

………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (26 OCTOMBRIE 2017, ORA 8:09) [ANUNȚ] ASTĂZI, 26 octombrie, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor NU lucrează cu publicul

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSTITUȚIA PREFECTULUI ARAD]

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi, 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene.

Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news