joi, martie 30, 2023

[ACTUALIZARE 2] Dosar de urmărire penală pentru distrugere intenționată în cazul incendiului de pe Ștrand

 

[ACTUALIZARE 2]

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector de poliție Lorena Radu, a declarat în urmă cu câteva minute că „polițiștii desemnați să cerceteze cauzele incendiului izbucnit la ora 5 dimineața în incinta Ștrandului Neptun, la două căsuțe tip locuință provizorie, au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și incendiere.”

Autorii sunt, deocamdată, necunoscuți.

…………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (ora 11.00)Polițiștii criminaliști au luat probe de la căsuța de pe Ștrandul „Neptun” de la care a pornit incendiul de la 5 dimineața. Au găsit lacătul tăiat…

Poliţiştii de la Serviciul de Investigații Criminale s-au sesizat față de incendiu de pe Ștrandul Neptun, au fost la faţa locului şi au luat amprente de la căsuţele din jur şi de pe diverse obiecte găsite în apropierea incendiului.

Conform unor informații de ultimă oră, se pare că lacătul căsuţei de la care a pornit incendiul a fost găsit de polițişti tăiat.

………………………………………………………….

TITLUL INIȚIAL (12 martie, 2017 – ora 10.00) Două căsuțe de pe Ștrandul „Neptun” s-au făcut scrum la ora 5 dimineața. Aceleași „cauze încă necunoscute”…

Un incendiu puternic, declanșat din cauze încă necunoscute, a izbucnit azi-dimineață, în jurul orei 5, pe Ștrandul „Neptun”. Două căsuțe din lemn au ars în totalitate, în jurul orei 5.00, în locația cunoscută de arădeni ca terenul sintetic al lui Geza.

Pompierii s-au luptat timp de două ore cu flăcările, până la lichidarea totală a incendiului.

„Au intervenit două autospeciale care au acționat la stingere și la protecția resturilor căsuțelor” – a declarat presei George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

***

Ceea ce este… cel puțin ciudat (și) la acest incendiu nocturn e că… din nou (cazul Gemi Center e doar cel mai recent), nu e nimeni dispus să meargă pe varianta „intenționat” – deși azi-dimineață, la Arad erau in jur de zero grade, nicio sursă electrică nu era pornită, nici țipenie de om prin preajmă!… Încep să cadă cocteiluri Molotov din spațiu… așa… sau cum?
Acuma… ori umblă prin Arad ceva stafie care dă foc la chestii importante ca să redeseneze harta socio-edilitar-mafiotă – ori au ajuns la butoane niște indivizi cu adevărat periculoși.

Vom reveni asupra acestui subiect.

Foto 1: Ghidul Arădean (crop de pe original)

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

Comentariile sunt închise.