Acasă Știri recente Femeia de 83 de ani lovită pe trecerea de pietoni la...

[ACTUALIZARE 2] Femeia de 83 de ani lovită pe trecerea de pietoni la Mândruloc a murit la spital

0
Accident Mandruloc

[TITLUL INIȚIAL] (ora 11.15) ACCIDENT GRAV: o femeie de vârsta a treia a fost lovită pe trecerea de pietoni din Mândruloc

„În jurul orei 10.30, pe DN 7, în localitatea Mândruloc, a avut loc un accident grav – pieton accidentat de un autoturism.” – a anunțat IPJ Arad la ora 10.42… în fapt fiind vorba despre o femeie de aproximativ 80 de ani, lovită de mașina din imagine pe trecerea de  pietoni:


Traficul a fost blocat pe ambele sensuri vreme de câteva zeci de minute, până ce a venit Ambulanța SMURD și a trasportat-o pe octogenară la spital.

[ACTUALIZARE 1] IPJ Arad – ora 12:10

Femeia de 83 de ani lovită grav pe trecerea de pietoni de la Mândruloc – victima unei șoferițe de 68 de ani

„În ziua de 6 Octombrie a.c., în jurul orei 10,15, o femeie de 68 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitatea Mândruloc, a accidentat o femeie de 83 de ani, din localitate, care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, femeia de 83 de ani a fost accidentată grav, fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.”

D.N. 7 a fost blocat aproximativ 30 de minute.

[ACTUALIZARE 2] – ora 12.45

Femeia de 83 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni în Mândruloc a murit la spital, după ce, pe ambulanță, a suferit două stopuri cardioespiratorii.

Cociuban Tenzi a fost învățătoare și era foarte respectată în sat.

Condoleanțe familiei astfel lovite.
Dumnezeu s-o odihnească în pace!

 

Exit mobile version