marți, noiembrie 29, 2022

[ACTUALIZARE 2] Frații Florin și David OTVOS sunt campioni NAȚIONALI de CADEȚI [FOTO]

 

Frații Florin Otvos (categoria 40 kg) și David Otvos (categoria 46 kg) au devenit campioni naționali de cadeți la turneul care a avut loc de joi și până duminică la Sala de sport a Universității Aurel Vlaicu din Micălaca.

Nu au fost singurele medalii obținute de pugiliștii arădeni. Karlo Bot (52 kg) și Alberto Biro (91 kg), ultimul în cadrul Cupei României la seniori. Cosmin Stoica (categoria plus 80 kg) s-a oprit în sferturile de finală.

„Sunt foarte mulțumit de recolta obținută, a fost un vis de-al meu să scot un campion al României pentru Arad după mai mult de un deceniu. Și am reușit acest lucru cu doi sportivi de mare viitor, despre care veți mai auzi”, spune Ruben Stoia.

…………………………………………………

[ACTUALIZARE] (6 decembrie, 2020)„Boxing Club Ruben Stoia” are doi pugiliști în finalele Campionatului Național de CADEȚI

Sala de sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad găzduiește în aceste zile finalele Cupei României la seniori și cele al Campionatului Național al cadeților.
Ieri s-au disputat semifinalele.

Sportivi din toată țara, numeroase cluburi de pugilism au fost prezente în fiecare după -amiază pe ringul pregătit de „Boxing Club Ruben Stoia”. Patru dintre pugiliștii arădeni au evoluat ieri, atât la cadeți cât și la seniori.

Florin Otvoș, la categoria cadeți, 40 kg s-a calificat în finala acestei categorii, învingându-l în semifinală pe Bencze Szocs Laszlo de la Regaz Miercurea Ciuc.

La fel și David Otvoș, tot la cadeți, dar la categoria de greutate 46 kg a câștigat în duelul cu clujeanul Cezar Domentii.

Cei doi s-au calificat în finală.

Ceilalți  doi boxeri arădeni au rămas în această fază a competiției. La cadeți, Karlo Bot a fost învins de Ovidiu Suvache, de la CS Galați, la categoria 52 kg, iar în Cupa României la seniori, Alberto Biro, revenit după o pauză de un an și jumătate,  a pierdut  în fața componentului lotului național de juniori , dinamovistul Cristian Filip.

 

………………………………………..

[BOX] Campionatul Național de CADEȚI și Cupa României la SENIORI revin după 11 ani la Arad!

ASTĂZI, de la ora 15.00,  încep Campionatul Național de CADEȚI și Cupa României la SENIORI – cele mai  importante competiții din an dedicate pugiliștilor, la care participă, în total, aproximativ 200 de sportivi. Aradul nu a mai găzduit de 11 ani un asemenea eveniment, care începe la orea 15.00, în sala  Facultății „Aurel Vlaicu” din Micălaca.

Județul nostru se prezintă cu 5 sportivi la aceste campionate: 4 cadeti – Otvoș Florin, Otvoș David, Bot Carlo și Stoica Cosmin – și un șenior: Biro  Alberto.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news