luni, decembrie 5, 2022

[ACTUALIZARE 2] Marius Mircea Sulincean a fost învestit în funcția de Subprefect al Județului Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Domnul Marius Mircea Sulincean a fost învestit în funcția de Subprefect al Județului Arad

Domnul Marius Mircea Sulincean a fost învestit, astăzi, în funcția de Subprefect al Județului Arad, ca urmare a publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii Guvernului cu nr. 122 din 27 ianuarie 2022. Ceremonia s-a desfășurat în sistem videoconferință cu Ministerul Afacerilor Interne, în prezența domnului Subsecretar de stat Gheorghe Sorescu, care a dat citire mesajului domnului Ministru al Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, adresat prefecților și subprefecților învestiți astăzi în mai multe județe din țară.

În Sala Ferdinand a Palatului Administrativ au asistat la ceremonia de numire: Înaltpreasfinția Sa Timotei, Arhiepiscopul Aradului, Prefectul Județului Arad, domnul Toth Csaba, Subprefectul Județului Arad, domnul Doru Sinaci, Viceprimarul Municipiului Arad, Ilie Cheșa, parlamentari, reprezentanți ai Consiliului Județean, structurilor Ministerului Afacerilor Interne, ai unor instituții deconcentrate și angajați ai Instituției Prefectului.

„De astăzi, în urma jurământului de credință depus, ocup funcția de Subprefect al Județului Arad, funcție din care voi face tot ce depinde de mine, legal, să onorez fiecare cetățean al Județului Arad. Începând de astăzi sunt unul din cei trei reprezentanți ai Guvernului în județul nostru, dar în același timp promit că voi fi un partener real al dumneavoastră și al tuturor cetățenilor județului Arad”, a spus domnul Subprefect Marius Sulincean la numirea în funcție.

„În primul rând doresc să-l felicit pe domnul Subprefect Marius Sulincean pentru învestirea în demnitatea publică de Subprefect, să-i urez un bun venit în instituția noastră și să-l asigur de deschiderea noastră în ceea ce privește colaborarea, sper fructuoasă, pe viitor. Considercă, chiar dacă în acest moment funcțiile noastre sunt politice,este foarte important ca din aceste demintăți să reprezentăm în primul și în primul rând nu o formațiune politică, ci Guvernul în ansamblul său, politicile de dezvoltare ale Guvernului și nu în ultimul rând să fim acel garant al legalității în ceea ce privește actele administrative în Județul Arad.Doresc să avem o colaboare bună, iar când vom termina acest mandat să putem pleca din funcții având sufletul împăcat că am făcut tot ce am putut pentru Județul Arad”, a declarat și Prefectul Județului Arad, domnul Toth Csaba.

Biroul de presă
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL ARAD

……………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (18 decembrie, 2022) Marius SULINCEAN este propunerea PSD pentru funcția de SUBPREFECT al Aradului, în locul lui Vasile Cătană

Marius Sulincean este propunerea de supprefect al Aradului din partea organizației locale a PSD – funcție rămasă vacantă după destrămarea coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, repectiv plecarea lui Vasile Cătană – propus pe 23 februarie 2021 și numit, alături de Doru Sinaci, pe 3 martie, subprefect.

„În acestă seară, Biroul Permanent Judetean lărgit al PSD Arad, întrunit în ședința la Felnac, a decis, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenți, ca propunerea pentru funcția de subprefect al judetului Arad, din partea PSD, să fie colegul nostru Marius Sulincean.

Felicitări si mult succes, Marius!!!” – a postat vineri seară președintele PSD Arad, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news