joi, martie 30, 2023

[ACTUALIZARE 2] Seminarul pe teme de mediu de la Covăsînț a fost o reușită [FOTO]

 

[ACTUALIZARE 2] 

 

Acțiunea de la mijlocul săptămânii ce s-a scurs a Asociației de Dezvoltare Rurală „Avangarde”, „Păstrează curățenia în comuna ta”, a fost o reușită din toate punctele de vedere. Organizatorii și participanții deopotrivă au opinat că evenimentul de la Covăsînț  s-a bucurat de o participare excelentă, la care au fost prezenți profesioniști adevărați, elevi minunați, cuminți, preocupați de ceea ce înseamnă mediul și protecția lui.

Tabăra ortodoxă de păstrare a tradițiilor din comuna Covăsinț a fost, de asemenea, o gazdă minunată

Organizatorii evenimentului, prin vocea președintelui asociației, Raul Pașcalău, țin să mulțumească partenerilor Garda Națională de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Arad, Polaris M Holding, Asociația Asociatia Educatio, Scoala cu clasele I-VIII „Corneliu Miclosi” din Covăsînț, Primăria Covăsinț.
„Au fost prezentări interesante, educative, interactive, am învățat foarte multe lucruri despre mediu și despre cum putem să îl protejăm, protejându-ne pe noi, de fapt. A au fost dialoguri pline de zâmbete și voie bună, cu o tombolă la finalul seminarului. În perioada următoare voi posta pe pagina Centrului de Tineret și Formare Profesională Covăsînț un sumar al seminarului, foarte foarte interesant!
Vă mai așteptăm și la acțiunile viitoare! Nu doar elevi, tineri, ci chiar adulți!” – este mesajul pe care Raul Pașcalău îl adresează oricui interesat de ecest demers.

………………………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (21 iunie, 2016): Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul „Păstrează curățenia în comuna ta” de la Covăsînț se reprogramează pentru mâine

Din cauza timpului nefavorabil – avertizare de furtună cu ploi emisă de meteorologi -, evenimentul „Păstrează curățenia în comuna ta” se reprogramează pentru mâine, miercuri, 22 iunie, în același loc. Organizatorii își cer scuze pentru inconvenientul imposibil de anticipat și îi așteaptă pe cei interesați la Tabăra Ortodoxă de la Covăsînț începând cu ora 12.00.

………………………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (20 iunie, 2016): Seminar interactiv despre curățenie – marți după-masa, la Covăsînț

„Păstrează curățenia în comuna ta” este un seminar interactiv despre importanța respectării mediului înconjurător și a protejării lui, despre utilitatea civică a  păstrării curățeniei în comună, despre ce înseamnă a fi ecologic. Asociația de Dezvoltare Rurală „Avangarde”, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret și Formare Profesională Covăsînț, Centrul Județean de Voluntariat Arad, APM Arad, Garda Națională de Mediu, Primăria Covăsînț, Asociația „Educatio” și firma privată „Polaris” organizează pentru marți, începând cu ora 14.00 o acțiune menită să conștientizeze populația mai puțin informată despre necesitatea efectuării și păstrării curățeniei într-un spațiu comun.

„Ce importanță are pentru mine și pentru tine protecția mediului, cât de nocivă este poluarea, cum prevenim , cum combatem, cum suntem educați să o facem? – Vă așteptăm pentru a discuta împreună despre aceste lucruri”  – este mesajul președintelui Asociației „Avangarde”, Raul Pașcalău.

Locul în care se va derula acțiunea este  Tabăra Ortodoxă Covăsînț.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news