marți, septembrie 27, 2022

[ACTUALIZARE 3] JEFUITORUL de la alimentară a fost ARESTAT sub acuzațiile de tentativă de omor și furt calificat

 

[ACTUALIZARE 3]

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului de 33 de ani pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și furt calificat. Inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad pentru judecarea cererii de arestare, acesta dispunând – luni după masă – arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

………………………………………………………….

[ACTUALIZARE 2] „Tâlharul-înjunghiator” de la Autogara Veche a fost dus în arestul IPJ Arad și va fi prezentat în fața magistraților

Conform unei informări de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Arad sosită la ora 21:15, autorul tâlhăriei de azi-dimineață a fost depistat de polițiștii de la Nădlac. El a fost condus în arestul IPJ Arad (VIDEO) unde va fi reținut prin ordonanță, iar mâine dimineață va fi prezentat de către procuror judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

………………………………………………………….

[ACTUALIZARE 1] (0ra 19.00) JEFUITORUL de la Autogara Veche A FOST PRINS la Nădlac, la 6 ore după ce a înjunghiat vânzătoarea de la alimentară și a fugit cu 940 de lei!

Autorul jafului de la alimentara din incinta fostei Autogări Vechi a fost prins de polițiștii arădeni, după aproximativ 6 ore de la comiterea faptei de o violență extremă asupra vânzătoarei de 58 de ani. El se numește Baraș Gheorghe Petru, are 33 de ani, este de loc din Iași și tocmai ce a fost eliberat din penitenciar, fiind super-recidivist. A reușit să ajungă până în stația Nădlac, pe unde, probabil, intenționa să părăsească țara.

Frontieriștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac l-au preluat pentru a întocmi actele premergătoare trimiterii recidivistului în fața magistraților.

………………………………………………………….

[BREAKING NEWS] (ora 14:28) O VÂNZĂTOARE de la alimentara de lângă Mallul Atrium a fost ÎNJUNGHIATĂ de un boschetar care a jefuit-o de banii din încasări. Autorul nu este, încă, prins!

Scenă șoc la ora amiezii, la magazinul-chioșc alimentar de lângă Mallul Atrium. Un om al străzii, drogat și beat, a înjunghiat cu un briceag vânzătoarea, în tentativa de a jefui banii din încasări.

Lovitura de cuțit a jefuitorului a fost aplicată în zona feței, dar femeia prezintă răni și la coapse.

Polițiștii au fost alertați de îndată și s-a intervenit medical asupra femeii, care a sângerat abundent, dar boschetarul încă nu a fost prins.

ACTUALIZARE (ora 16.30)

Individul, care a reușit să fugă cu o sumă de bani din încasări (aproximativ 700 de lei, din informațiile noastre prime – 940 de lei, după o declarație de la oficiali), a fost recunoscut în urma vizionării înregistrărilor de pe camerele de supraveghere ca fiind azilant al Adăpostului de noapte de pe Calea 6 Vânători. Se pare ca acesta tocmai ieșise și pușcărie după ce a fost eliberat condiționat în urma unei pedepse pentru tentativă de omor.

Starea victimei transportată la spital este stabilă, dar femeia, în vârstă de 58 de ani, este încă șocată. Conform declarației „la cald” a patronului magazinului, ea s-a apărat… eroic de agresor.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

  1. Îți vine să urli pur și simplu. se știe de zeci de ani că e plin de boschetari acolo și sunt tolerați fără nicio problemă. Pare că se întâmplă așa intenționat…

  2. Bagamas pl in mata falca ca ai dus toti boschetari pe 6 vanatori nu ne mai scapi de ei odata.dui la tn acasa si tinei pe toti pisamas pe mata

  3. Instanta precis o sa îl considere prietenul vânzătorilor nici decum pericol public, și o sa aibe în continuare drept de profesie…

Comentariile sunt închise.