Acasă ȘTIRI O DOAMNĂ procuror care, probabil, știe secrete ale DREPTULUI LA SIGURANȚA...

[ACTUALIZARE 3] O DOAMNĂ procuror care, probabil, știe secrete ale DREPTULUI LA SIGURANȚA PUBLICĂ care nouă ne scapă, L-A LĂSAT SĂ PLECE ACASĂ pe cel care a bătut două femei în timp ce mergeau la serviciu

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat un arădean de 22 de ani, care, în dimineața zilei de 7 februarie a.c., între orele 6,20 și 6,40, ar fi lovit cu pumnul două femei care se deplasau în zona „Lebăda”, din municipiu.

0

 

O doamnă procuror – deci să fim bine înțeleși: O FEMEIE – de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad i-a trimis la plimbare pe polițiștii care l-au dus pe arădeanul de 22 de ani Emanuel Florescu… cu agresor cu tot. (Nu-i facem public numele deocamdată pentru că, tot deocamdată, n-am reușit să discutăm cu dânsa personal despre această greu de înțeles decizie – deși ține(a)m neapărat s-o facem)

„Tânărul a fost lăsat să plece, după înțelegerea cu victimele.”

– este o afirmație GRAVĂ dată ca OFICIALĂ pe MASS-MEDIA NAȚIONALE serioase… ca de exemplu stirileprotv.ro în relatarea de astăzi, 9 februarie, intitulată „Două femei din Arad, lovite din senin de un individ, pe stradă. Agresorul nu iși explică faptele”. „Ancheta penală în cazul său merge însă înainte și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă la închisoare, sau să primească o amendă penală” – încearcă să se „scoată”… nu redactorul știrii (ce vină să aibă pianistul dacă-i proastă compoziția?!), ci cea care, va trebui le explice fetelor ălora DE CE… CARE E EXPLICAȚIA JURIDICĂ A ACESTEI MINCIUNI?!

Conform sursei citate,
una dintre victimele agresorului aștepta în fața magazinului să intre în tură. Colega ei, care a ajuns acolo la câteva minute după atac a găsit-o paralizată de frică: „M-a sunat colega mea să mă întrebe când ajung, pentru că cineva a lovit-o și îi este frică. Urma să ajung în două minute. În momentul în care am ajuns ea era pe jos, lovită, plângea. Era foarte afectată. Ochelarii de vedere îi erau săriți de la ochi, i-am căutat lentila… Fata era foarte speriată, era afectată, vizibil zdruncinată. Am intrat în magazin, am încercat să o liniștesc. I-am pus la ochi o pungă cu gheață ca să nu se umfle foarte tare. Își amintea că individul a întrebat-o dacă oprește autobuzul în zonă, iar în secunda următoare, când ea a spus nu, a lovit-o și a fugit. A spus că nu îl cunoștea și nu și-l amintea să-l fi văzut vreodată. Spunea că poartă mască și glugă și și-a mai amintit că era îmbrăcat într-o geacă lungă verde închis. Ulterior, din ce am aflat după ce au venit domnii polițiști, individul mai atacase încă o fată cu vreo 15 minute înainte ei”.

Ei bine, „VICTIMELE NU S-AU ÎMPĂCAT CU AGRESORUL! NICI PLÂNGERILE NU ȘI LE-AU RETRAS… NICI ALTE PROSTII CARE S-AU SPUS LA TELEVIZOR!”

Asta este ceea ce ne-au declarat APARȚINĂTORII DIRECȚI ai celor două tinere – care, din rațiuni ușor de dedus, nu au chef să vorbească cu presa și cu nimeni altcineva… darămite cu agresorul!

„Cum poți să spui așa ceva la televizor?! Sora mea a stat toată ziua pe calmante… n-a vorbit cu nimeni, e în stare de șoc. Am umblat  cu ea toată ziua la  poliție, la medicina legală, la doctori… nici nu se pune problema să-și fi retras plângerea sau să se fi împăcat cu cel care a lovit-o! Nu ne-a sunat nimeni de la poliție sau procuratură legat de acest subiect… mai mult, după ce am văzut știrea și l-am sunat pe polițist, acesta nu ne-a mai răspuns la telefon.”

„Spălătura” asta penibilă nu credem că aparține cuiva din Secția I Poliție „Vlaicu” – ci doamnei procuror

care ori n-o fi avut chef de speța asta… așa… pur și simplu – ori, cine știe?, i s-o fi părut un fapt prea banal-cotidian care să merite un dosar penal, cu tot ce presupune asta.

Că nu-i totuna să mergi zilnic la serviciu pe Strada „Nicolae Grigorescu” cum vii pe „Milea” la ce oră vrei tu, cu mașină de „MPR”  sau să te duci cu noaptea-n cap la o alimentară, pe la „5 Colțuri”, pe jos…

………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 2] (9 februarie, ora 8.00) Cine este BĂTĂUȘUL care a speriat femeile din VLAICU? Nici măcar nu-i din VLAICU – e din PÂRNEAVA, are un nume comun și nimeni n-are habar „ce-a băgat și ce l-a apucat”
Florescu Emanuel se numește „apucatul”

care, luni dimineața, a luat la pumni două femei tinere (una de 24 și cealaltă de 20 de ani) – pe prima în drumul său spre serviciu, pe cea de-a doua în vreme ce se afla la serviciu.
Îi zicem „apucatul” pentru că, din ceea ce am aflat pe surse judiciare, este un tânăr care face parte dintr-o familie cu mulți copii și are apucături antisociale de mic, având un comportament violent „din nimic” pe fondul unei tulburări de personalitate schizoide… probabil (asta nu-l va scuti de arest – „unde se va calma”… ne-au asigurat câțiva).

Conform acelorași surse, analizele efectuate reflectă că nu a consumat nici alcool, nici droguri

care să poată fi detectate cu testele aflate în dotarea poliției arădene.
Ce (naiba) căuta la „5 Colțuri” la 6 dimineața, când el locuiește în Pârneava (pe „Eftimie Murgu”)… iarăși, nici măcar el nu-i capabil să explice.

În această după-amiază, înaintea expirării celor 24 de ore prevăzute în Ordonanța de Reținere, polițiștii îl vor duce pe Florescu Emanuel în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care va stabili dacă „apucatul” își va petrece următoarea perioadă în arestul IPJ, închis în casă sau sub control judiciar.

……………………………………………..
[ACTUALIZARE 1] (8 februarie, 2022 – ora 20.22) BĂTĂUȘUL DE FEMEI de la „5 Colțuri” a fost reținut și va fi propus pentru arestare
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Reținut pentru lovirea sau alte violențe

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat un arădean de 22 de ani, care, în dimineața zilei de 7 februarie a.c., între orele 6,20 și 6,40, ar fi lovit cu pumnul două femei care se deplasau în zona „Lebăda”, din municipiu.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Biroul de presă al IPJ Arad

………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (8 februarie, 2022, ora 8.20) Din seria SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VLAICU… Un „rebel cu creierii varză” a luat la pumni două femei din „Clasa muncitoare” în timp ce una mergea, iar cealaltă se afla la serviciu

Scene de „filme cu zombi” în dimineața de luni, la „Lebăda”, zona „5 colțuri”, chiar lângă peretele roșu cu graffiti constând în semnături ale gloriei UTA-ei (știm că n-are nicio legătură – dar asta e).

Două femei au fost luate la pumni din senin de un bărbat tânăr
(vorba vine… că numai senin nu era cerul și numai bărbat nu e ăla) în timp ce una dintre ele mergea la serviciu, iar cealaltă se afla deja la serviciu.

„În dimineața asta, când trebuia sa meargă la muncă, o apropiată de a mea a fost atacată de un individ, care i-a dat un pumn în gură. În același interval de timp, același a mai atacat o femeie – vânzătoarea de la un magazin de lângă pizzeria 5 Colțuri. Pe ea a lăsat-o lată, toată vânătă – și sigur era pe șoricioaică sau cine știe ce tâmpenii. Nu părea boschetar… era destul de bine îmbrăcat” – ne-a povestit un terț.
Dacă am înțeles bine derularea evenimentelor discutând cu două surse, între cele două agresiuni s-au scurs 20 de minute – timp în care nu credem că „bărbatul” a stat cuminte, așa că s-ar putea să se mai fi întâmplat „nevăzute / neauzite”. Bărbatul a bântuit zona între 6 și 7 dimineața și se pare că acolo locuiește.

Camerele din zonă au suprins cele două evenimente, iar polițiștii sunt deja în posesia lor și au indentificat suspectul
Victimele au depus plâgere scrisă la IPJ Arad după ce l-au recunoscut pe individ – „Nu pot să fiu 100% – dar sunt aproape sigură că e el” – ne-a declarat una dintre ele, care ne-a mărturisit că îi e „silă să și vorbească despre ce se întâmplă în Aradul ăsta.”

Probabil că în cursul zilei de astăzi vom primi și un comunicat de presă din partea IPJ Arad despre ce au documentat – și pot să facă public – polițiștii, filmările fiind în custodia lor… posibil și suspectul.

 

Exit mobile version