sâmbătă, mai 21, 2022

[ACTUALIZARE] A apărut „Nenu” – cel dispărut… din dragoste. Poliția l-a depistat chiar „pe raza municipiului Arad”

 

[ACTUALIZARE] (8 iulie)

Cine știe ce telenovelă o fi în spatele „dispariției” tânărului Bogdan Flonta? – dar cum nu ne pasionează telenovelele, ne limităm la a cita ceea ce ne-a transmis ofițerul de presă al IPJ Arad, Lorena Pârvulescu, care i-a liniștit pe cei care stăteau cu degetul pe F5 la știrea despre dispariția enigmaticului bucătar informându-i că „Flonta Ioan Bogdan, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de lucrătorii de poliție pe raza municipiului Arad. Se află în siguranță.”

………………………………………………………………………………

[TITLUL PRINCIPAL] (5 iulie) A dispărut „Nenu”, un bucătar de 30 de ani, după ce a lăsat un mesaj cu „viața trecătoare” și „stele căzătoare” pe Facebook

Tânărul Flonta Ioan Bogdan a fost dat dispărut la Poliție, după ce de două zile familia sa nu mai știe nimic despre el. Nici pe pagina sa de Facebook nu a „lăsat vreo urmă” din ultima zi a lunii iunie, dată la care a postat un mesaj destul de îngrijorător.

Mesajul Inspectoratului Poliției Județului Arad: L-AȚI VĂZUT?

La data de 03 iunie a.c., a dispărut de la domiciliul său din Arad, FLONTA IOAN-BOGDAN, de 31 de ani.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,86m., 90 de kg., păr brunet tuns scurt, ochi albaștri.

La data dispariției bărbatul purta: tricou negru, pantaloni negri.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Mesajul postat de Flonta Ioan Bogdan, pe datat de 30 iunie, la 12:19 pe pagina sa de Facebook:

„Please don’t worry so much. Because in the end, none of us have very long on this Earth. Life is fleeting. And if you’re ever distressed, cast your eyes to the summer sky, when the stars are strung across the velvety night, and when shooting star streaks through the blackness, turning night into day, make a wish. Think of me.

 (Te rog nu-ţi face griji atât de mult. Pentru că în cele din urmă, niciunul dintre noi nu au foarte mult timp pe acest pământ. Viata e trecătoare. Şi dacă eşti vreodată în dificultate, aruncă-ţi ochii spre cerul de vară, când stelele sunt înşirate de-a lungul catifelatei noapți, şi când o stea căzătoare străpunge întunericul, transformând noaptea în zi, pune-ţi o dorinţă. Gândeşte-te la mine.)”

·

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news