Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE] A fost DEPISTAT HĂRȚUITORUL de minore din zona „Vlaicu”! El se numește Ardelean Ioan, are 66 de ani și este din comuna Macea

 

 Ardelean Ioan – născut  în 1953 în comuna Macea și domiciliat tot în Macea – a fost identificat ca fiind hărțuitorul de minore filmat și observat în mai multe magazine, îndeosebi în zona „Aurel Vlaicu”, la 5 zile după ce cotidianul nostru a făcut publică înregistrarea care însoțește articolul.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale, pornind de la informații culese de la colegii de la „proximitate”,  părinți și vecini, după ce au verificat alți patru suspecți care se află pe lista cu „potențial-pedofili”, urmează să-l rețină pe măceanul din fotografie și să urmeze demersurile legale în acest gen de caz – mai complicat decât pare.

La ora publicării acestei actualizări, Ardelean Ioan este liber și activ pe Facebook.

Vom reveni.

………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (13 octombrie, 2019) [NEWS ALERT] ATENȚIE, PEDOFIL periculos în căutare de PRADĂ prin magazinele din Arad! Individul a fost FILMAT în timp ce agresa prin gesturi obscene o FETIȚĂ în zona „Lebăda” și este căutat de POLIȚIE

Un bărbat de circa 60 de ani, corpolent și cu alură de „dur” bântuie magazinele din Arad în căutare de „pradă sexuală”, atenția sa concentrându-se – după cum se poate vedea în filmarea de față – pe fetițe de 10 – 12 ani, pe care le urmărește cu o obsesie evidentă, ce ignoră chiar și camerele de supraveghere.

Filmarea, datată 6 septembrie, 2019, puțin după ora 15.00, nu este singura ajunsă în posesia polițiștilor, părinții fetițelor obținând înregistrările de la proprietarii magazinelor și trimițându-le organelor în drept… care, de atunci, îl caută!

În imaginile surprinse pe camere, se vede explicit că scopul prezenței individului în magazinul de produse pentru copii nu este deloc cel de a cumpăra ceva, atenția sa concentrându-se exclusiv asupra fetiței și pândind prilejul de a-și freca organele genitale de ea. De asemenea, se vede cum vânzătoarea, vigilentă, observă obscenitățile bărbatului și își lasă treaba pentru a-l supraveghea mai atent  (nu înțelegem de ce nu a sunat direct la 112 – cât timp infracțiunea era în derulare). Insul părăsește magazinul imediat după ce iese fetița – iar din informațiile noastre, aceasta a fost abordată de individ și pe stradă și a scăpat rupând-o la fugă printre blocuri.
De atunci, copiii nu mai sunt lăsați de către părinți să meargă singuri nici măcar până la „magazinul din colț” – vorbim în primul rând despre cei care au văzut înregistrările și cunosc cazul.

Conform informațiilor pe care le-am putut culege de la surse din cadrul Secției 1 Poliție „Vlaicu”, imediat după vizionarea înregistrărilor, polițiștii au chemat la audieri persoane din cartier suspectate de pedofilie – patru la număr… dar niciuna dintre ele nu s-a dovedit a fi acest pedofil:

 

Numele său nu este cunoscut – existând bănuiala că provine din zona Olteniei și că a făcut parte dintr-o echipă de muncitori care lucrau la canalizarea orașului în chiar zona „Lebăda”, unde este făcută înregistrarea.
Este, desigur, posibil să fi „dispărut” cine știe în ce zări… în cele 5 săptămâni de când probabil știe să este căutat, având tot timpul – dar distribuirea profilului său video-fotografic ajută, indiferent unde s-ar afla!

Dacă îl vedeți, în primul rând, sunați la 112!

***

[LATER EDIT] „Îl găsiți în fiecare seara între Indagrara și OMV, pe Calea Aurel Vlaicu, stă în parcare și umblă după fete – este client fidel. Conduce un Landrover verde cu 4 uși” – spune un comentator pe YouTube.

 

Critic Arad, 18 octombrie 2019 2:00

ioan-ardelean-1pedofil-1pedofil