ȘTIRI

[ACTUALIZARE] ADELINA-DENISA a fost găsită „ca urmare a mediatizării” și nu a fost victima vreunei infracțiuni

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Se revocă urmărirea minorei. Ca urmare a mediatizării dispariției, aceasta a fost depistată pe raza municipiului Arad. Minora le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării de la domiciliu. A fost redată familiei. Mulțumim!”

…………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (ora 5.45) – Arădeanca ADELINA-DENISA (16 ani) este căutată de familie și poliție după ce A PLECAT VOLUNTAR ieri după-amiază DE ACASĂ

[COMUNICAT DE PRESĂ]

A dispărut de la domiciliu

Politiștii Serviciului de Investigatii Criminale efectuează cercetări pentru depistarea unei minore dispărute.

În seara zilei de 20 noiembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiica acesteia, OPROIU ADELINA-DENISA, de 16 ani, în după-amiaza aceleiași zile, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: 1.65 m înălțime, 55 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

Când a fost văzută ultima dată purta o geacă de jeans, neagră, pantaloni de jeans, negri, încălțăminte sport, neagră și o căciulă neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze cele mai apropiate secții de poliție.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad, 21 noiembrie 2020 5:00