miercuri, august 17, 2022

[ACTUALIZARE] „Banda de HOȚI de la Mișca este rezultatul dezastrului de personal din POLIȚIE și este protejată POLITIC.” O realitate cu care comuna cu 4000 de locuitori se confruntă de decenii: sute de cazuri de furturi și violențe… 0, 02 „speranțe” să fie arestat vreun infractor!

 

Probabil că nu există job mai greu în lume decât să fii UNUL DINTRE CEI DOI POLIȚIȘTI la Mișca – și îți vor fi suficiente datele statistice care ne arată „la cei 3.733 de locuitori, în creștere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 3.546 de locuitori câți populează MișcaSatu NouVânători și Zerindu Mic nu există o etnie majoritară, locuitorii fiind români (35,65%), maghiari (34,82%) și romi (24,4%). Pentru 4,8% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută. Din punct de vedere confesional, nu există o religie majoritară, locuitorii fiind ortodocși (39,89%), romano-catolici (17,17%), reformați (15,8%), penticostali (14,92%), baptiști (4,53%) și adventiști de ziua a șaptea (1,21%). Pentru 4,82% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională” (datele sunt preluate de pe Wikipedia).

DOI POLIȚIȘTI la 4000 de locuitori înseamnă 0,02 șanse de a prinde un infractor – indicele de activitate al bieților „oameni ai legii” corespunzând acestui procent.  RATA INFRACȚIONALITĂȚII o depășește pe cea a satelor de clanuri din Mexic: 2000 +/- 0,02 la 4000 = 50+ la sută infractori în Mișca… deci majoritate… deci infractorii fac legea

Din Mișca au dispărut copii pe care nimeni nu i-a găsit vreodată; în Mișca au avut loc crime în mijlocul comunei, cu zeci de martori de față încă de acum două decenii – asta e istorie, veți spune, dar iată ce aflăm chiar de la localnicii care se confruntă ZI DE ZI cu acest fenomen infracțional, PE PIELEA LOR: „Toate casele celor plecați dincolo au fost vandalizate de către grupuri infracționale ce se formează și acționează zilnic… sub ochii celor doi polițiști… e plin de grupuri… nu au cum să le facă față. Gândiți-vă că au o mașină… un logan cu care patrulează pe distanțe de zeci de kilometri, între Vânători, Mișca, Zerind… ăștia știu unde sunt la orice oră… se informează pe telefoane și sunt hoți de mici.”

Gândiți-vă… până mai rămâneți în viață. Avem fotografii de la asemenea dezastre… care-ți pot distruge viața într-o clipă (le punem la dispoziția autorităților oricând… nu le putem publica pentru că nu ne dă voie GDPR).

Aflăm date și despre cei doi care au spart casa fostului director al Școlii din Mișca: cel care face CURSURI DE INIȚIERE este chiar INFORMATORUL POLIȚIEI!

„Unul trebuie sa fie B. Lucian care fură de ani de zile, dar dă dreptul cui trebuie și este protejat de poliția din Criș pentru că este informatorul lor, și unul în curs de inițiere, tot ceva văr, D. A. (minorul de 15 ani – n.red.). Sunt hoți din tată-n fiu. Tata ultimului a ciordit de curând de la magazinul din centru un sac de tărâțe. Ei fură de vreo 10 ani, dar politicul îi protejează… se știe asta demult… și ultima pensionară știe. Doar poliția, la comandă politică locală, se face că plouă.” 

Dacă nu înțelegeți cum stă treaba cu politicul, mai citiți o dată statistica de la început.

…………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (29 august, 2019) Tineri de „mare bizuială” dă comuna Mișca țării! Au furat 19.000 de lei și i-au cheltuit la păcănele…

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Mișca, au fost identificați doi tineri din aceeași localitate, de 22 și 15 ani, care, în ziua de 8 august a.c., prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuință de pe raza localității, de unde, dintr-un corp de mobilier ar fi sustras suma de 19.000 de lei, pe care i-ar fi cheltuit ulterior la aparate tip slot-machine de pe raza localităților Mișca, Chișineu-Criș și Salonta.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor doi.

Comunicat de presă

***

Articol asociat: 

[ACTUALIZARE] CĂMĂTARUL din satul Vânători este PAZNIC angajat al Primăriei Mișca – drept urmare, procurorul de la Chișineu-Criș l-a pus pe „control judiciar”… să nu-i îngrădească dreptul la MUNCĂ!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. BAAAAAAAA………..l ati turat pe MĂRU’ ..de la Cris.
    SA vedeti marti ce i rupe cu amenzi pe pietari la Cris

Comentariile sunt închise.