sâmbătă, aprilie 1, 2023

[ACTUALIZARE] Bărbatul de 30 de ani care s-a aruncat în LACUL PĂDURICE a murit

 

TITLUL INIȚIAL [NEWS ALERT] Persoană dispărută în lacul de la Podgoria după ce, se pare, s-a aruncat voluntar

O persoană este căutată de scafandrii ISU Arad in lacul “Pădurice” de la Podgoria, după  ce, se pare, s-a aruncat voluntar in apa plină de alge și mizerie.

La ora redactării acestei știri nu se cunosc mai multe detalii, informațiile fiind culese de la martori aflați la fata locului.

[ACTUALIZARE 1] Este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani

“In jurul orei 10:20 a sosit un apel prin 112 in care un cetățean anunța faptul că a văzut o persoană care a sărit in lacul de la Podgoria și nu a mai ieșit. La fata locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Arad 1 Autospeciala scafandri, 1 Descarcerae ușoară, 1 SMURD B. După cateva minute de căutări au găsit o persoană in apă, au extras-o la mal, între timp la fata locului s-a deplasat și SMURD C (cu medic) și se execută protocolul de resuscitare.” – a informat ISU Arad în urmă cu câteva minute.

[ACTUALIZARE 2] 

Corpul bărbatului de 30 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului de ambulanță, decesul acestuia fiind confirmat de ISU Arad la ora 10.38.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news