CAMPANII

[ACTUALIZARE] Biserica Ortodoxă Micălaca Nouă a fost plină de oameni veniți cu sufletul deschis să asculte concertul unui cor de îngeri și să contribuie la strângerea de fonduri ce vor fi donate „Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad”

 

[ACTUALIZARE]  Biserica Ortodoxă Micălaca Nouă a fost plină de oameni veniți cu sufletul deschis să asculte concertul unui cor de îngeri și să contribuie la strângerea de fonduri ce vor fi donate „Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad”

Miercuri seara s-au petrecut niște momente deosebite, pline de emoții, de frumusețe, de bunătate… și multe alte emoții care cu greu ar putea fi exprimate în cuvinte. Biserica Ortodoxă Micălaca Nouă a fost plină de oameni veniți cu sufletul deschis să asculte concertul și, totodată, să contribuie și ei la strângerea de fonduri ce vor fi donate „Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad”. Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad a fost, miercuri seara, un cor de îngeri. La un moment dat, a fost acompaniat chiar de auditoriul pătruns de spiritul acestor sărbători minunate în cea mai intensă trăire.

În perioada aceasta tulbure pe care o trăim cu toții, acest eveniment a fost unul al comuniunii. O dovadă evidentă și incontestabilă a faptului că  mai există căldură sufletească și iubire în fiecare dintre noi, că mai putem fi empatici și plini de compasiune,  că mai există Speranță.

Gazda evenimentului, preotul paroh de la Biserica Sf. Andrei Micălaca Nouă, a dat  un exemplu de dăruire pentru comunitate prin deschiderea și implicarea în organizarea acestui eveniment.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de materiale și cadouri pentru cei 24 copii de la „Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad”.

Lions Club Arad 2007 transmite tuturor celor care au participat la concert dar și celor care au contribuit la strângerea de fonduri, Mulțumiri și Sărbători cu Bucurie!

Mulțumiri speciale și pline de recunoștință sunt îndreptate către Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad și către doamna Izabela Vekas, prezentatoarea acestui eveniment caritabil.

Și…  „Nu uita când ești voios,române, să fii bun”…

 

**********

[TITLUL  INIȚIAL] (04.12.2018): Lions Club Arad 2007 vă invită la Concertul caritabil de colinde. Fondurile strânse la acest concert vor fi donate „Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad”

Concert caritabil de colinde „Nu uita când ești voios,române, să fii bun”

Miercuri, 12 Decembrie, ora 18.00, Lions Club Arad 2007 , Filarmonica de stat Arad cu deosebită plăcere vă invită la Concertul caritabil de colinde susținut de Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad dirijat de Daniel Rădoiaș, în lăcașul sfânt al Bisericii Ortodoxe Micălaca Nouă.

Împreună am realizat de-a lungul anilor proiecte care au adus bucurie și mulțumire în beneficiul comunității arădene. Fondurile strânse la acest concert vor fi donate Centrului de recuperare și reabilitare Copii cu dizabilități Arad.

Donația minimă este 20 lei de persoană.

Oricine dorește, poate face donații oricând în această perioadă, în contul deschis de Lions Club Arad 2007 la Banca Transilvania – cod IBAN RO37BTRL00201205F6434601.

 

Sasha Romanov, 14 decembrie 2018 10:02

lions_colinde2018-7lions_colinde2018-6lions_colinde2018-5lions_colinde2018-4lions_colinde2018-3lions_colinde2018-2lions_colinde2018-1lions_colinde2018-principalacolinde_caritabil_Lions-1colinde_caritabil_LionsFlyer-concert-craciun-A5-1-pdf