joi, martie 30, 2023

[ACTUALIZARE – BREAKING NEWS – EXCLUSIV] Un nou monument în Arad!

 

[ACTUALIZARE – BREAKING NEWS – EXCLUSIV]

În două zile lăsate de Dumnezeu pe pământul care miraculos ne suportă, nineni… nici dracu nu  a măturat cadavrul bietului Șobolan Anonim – (sin)ucis pe ulița centrală dintre Teatrul de Stat și Statuia tovarășilor soldați din alt Stat. Bag sama că falimentarilor de la Polaris șmecherilor de casă de la Universul Verde le-o fi fost frică până și să debaraseze trotuarul de o victimă căzută pe altarul ciumei administrative (că precum începutul romanului Ciuma de Camus ne arată orașul),  așa că or Stat și s-or uitat la el cum se descompune… deodată cu peisajul urban.

„Şobolanul mort călcat
tot la poartă şade lat.
De-o fi bine, de-o fi rău,
îi făcurăm un cavou”

și-a transmis redacției șeful Comitetului de Necazuri – subdiviziunea „poeți” – știrea sub formă de catren, odată cu Breaking News-ul exclusiv și actualizat, complet și corect definit că… ni: avem un monument nou în Arad – în plin centru: Monumentul Șobolanului Anonim vizavi cum te uiți către Teatru de Monumentul Soldatului Anonim sau invers.

………………………………………………………………………………

[TTILTUL INȚIAL] (11 octombrie, 2016) Lângă poartă zace lat şobolanul mort călcat

Lângă poartă zace lat
şobolanul mort călcat –

este distihul de conjunctură pe care ni l-a trimis un poet sub acoperire în această zi ploioasă de mijloc de toamnă în care până și șobolanii intră-n depresie.
Deci, dacă-ntreb ce sau cine l-o călcat pe șobolan – depresia să știi că l-o călcat.
„În Piața Avram Iancu un şobolan a făcut atac de cord când a văzut poarta albă care nu are legătură cu restul peisajului… Sau oare s-a sinucis sărăcuțul când a aflat cât a costat poarta?” – a mai meditat poetul de serviciu pe companie pe marginea pozelor care i-au însoțit meditația lirică… iar noi nu mai avem nimic… dar absolut nimic de completat.

Ultimele Știri

Related news

9 COMENTARII

 1. Asa pentru informarea dvs. Dl Valeriu ” Falimentarii de la Polaris” nu fac curat in Piata Avram Iancu. ca nu e obiectivul lor. Da na ce sa faci ? unii care vad mizerie prin sat o dau pe Polaris. incercati sa intrebati cine „dă cu mãtura” pe la ” monumentu înhumării informării”.

 2. Adevaru ca sa fi jurnalist in minunatul Arad nu e mare lucru.Stai la birou in spatele unui monitor si te pui sa scri un articol de rahat cu niste versuri dintr-o poezie despre care oricum nu ai auzit in viata ta pana acum si BOOM BOOM POW!BREACKING NEWS.

  Inainte de a publica un articol,informeaza-te despre firma de spatii verzi care are obiectiv mai sus numitul Monument fantoma…si apoi arunci cu noroi.

  Probabil ca tu esti unul dintre frustratii care au penalizari la factura de gunoi..

  Iti si vand un pont:firma respectiva are sediul pe str. Padurii

 3. Tratați comentariile tot ca „Pamfleturi”.Iar tu Anonymuss te ai luat de jurnaliști, da ce să vezi? Pamfletăria e opera unui Poet sau „poetese” nicidecum a jurnaliștilor. Așa că rămâne aia cu ” poetu’ „! 🙂 🙂

 4. no vezi_Anonimuss? sa corectat! deci cum spuneam ! Rămânem la faza cu ” famfletarii” și mai ales cu poetu’ jurnalist! : „Tu poet necunoscut!…” continuarea e „pamflet” 🙂 🙂 :

  • Ba, tat stau sa ma gandesc de cand ne tot certam aici: oare in doua zile, n-o trecut nimeni de la… prosperul Polaris prin zona sa se autosesizeze profesionalismul din el?… sau pe voi nici nu va lasa sa umblati pe teritoriul „dujmanului”?… Falca ar zice ca voi l-ati pus pe sobo mort acolo… sa-i compromiteti pe universalii verzi – deci nu iubiti Aradul nici voi! 🙂

 5. no vezi! cine se poate certa sau supăra pe pamfletul poetului? da acuma și tu ești culmea 🙂 dacă ăia ar aduna mizeriile din zona altora evca și cum tu ai publica la arq sau la mihuța sau Orlando. chiar așa tu de ce nu postezi numai pe critic

Comentariile sunt închise.