ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Dat dispărut de familie la UN AN după ce a fugit din Sântana, minorul Milak Mădălin a fost găsit la „Boul Roșu” IMEDIAT după ce i-a apărut poza în PRESĂ

 

 

„Minorul de 15 ani, Milak Madalin, a fost depistat ieri după-amiaza pe raza municipiului (Calea Romanilor) în urma unui apel la 112.
Acesta a fost internat în Centrul de plasament pentru minori.” – a informat în această dimineață ofițerul de presă al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Din informațiile noastre, explicația faptul că minorul a fost internat pe „Udrea” este că… familia nici nu a mai vrut să audă despre el și a declarat că nu dorește reintegrarea acestuia în „căminul” părăsit.

Copilul-problemă frecventa un mediu de boschetari… dar a fost găsit pe terasa Pizzeriei MIA.

……………………………

[TITLUIL INIȚIAL] (28 octombrie) Un ALT MINOR DISPĂRUT, despre care nu se mai știe nimic de UN AN: MILAK MĂDĂLIN (15 ani) din Sântana!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

A plecat de acasă

Un tânăr de 15 ani, MILAK MĂDĂLIN, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Sântana de la începutul lunii octombrie 2018 și de atunci nu se știe nimic de el.

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 m., 57 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.

Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat la momentul dispariției.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

Critic Arad, 29 octombrie 2019 8:30