duminică, iunie 26, 2022

[ACTUALIZARE] DE VIS! „Când a văzut mașina dimineață, pe proprietar l-a luat râsul de necaz! Și a spus printre râsete că ăla de la pocnit nici nu a frânat, nesimțitul!”

 

[ACTUALIZARE]

Nici nu visam la o asemenea actualizare – sincer! Un cititor, ne-a făcut ziua, explicându-ne, pe facebook, explicându-ne ce s-a întâmplat, cu subiect și predicat, de a ajuns „micul gigant” al omului de pe Deseanu, colț cu Episcopiei, în halul dat:

„Mașina e a vecinului de peste drum și a fost lovită ieri seara de un necunoscut care a șters-o! Mașina e de obicei parcată acolo lângă ușa proprietarului, iar aseară un bolid a mutat o mai in spate bine de tot” – ne-a explicat Alexandru Vlasiu.

Nașpa si funny în același timp – pentru că ceea ce ne-a plăcut nouă la miniaccidentul cu minipricina acuma vine: „Când a văzut mașina dimineață, pe proprietar l-a luat râsul de necaz! Și a spus printre râsete că ăla de la pocnit nici nu a frânat, nesimtitul!”+

Deci nici măcar n-o frânat, nesimțitu! :)))

Sperăm să revenim cu o nouă actualizare când îl vor prinde pe nesimțit și să relatăm și varianta nesimțitului – ca să avem de-un film întreg!

…………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] Hai c-așa varză mai rar! Minipeisaj miniapocaliptic cu o minimașină produs de un miniaccident

Când locatarii, trecătorii… oamenii cu diferită treabă pe Deseanu, colț cu Episcopiei, au dat azi-dimineață de mipeisajul ăsta miniapocaliptic compus dintr-o minimașină și ce a mai rămas din dânsa în urma unui miniaccident, sunt ferm convins că au zis „bă, frate, da așa varză mai rar!”

Habar n-avem care e povestea din spatele acestei beții (și nici foarte curioși nu suntem încât să facem praf imaginea lu nenea, tanti… omu care și-a suit Matizul… Chevroletul… nici asta nu contează, pe trotuar, fără ca – aparent – nimeni să-i fi avut baiul) – dar pe bune că pare rezumatul static al unei regii prestată de un rafinat pervers al accidentelor.

Zici că cineva și-o propus să facă mișto de ce înseamnă un accident – și i-o ieșit asta! Ca performanță, io zic că peste 9! Cum s-o suit pe rondoul cela de flori… nici lui Mr. Bean nu cred că-i ieșea mai bine!

P.S. Nu-mi place să scriu despre accidente… nu sunt din același film cu breaking-news-ul de la granița hazardului cu destinul… dar dacă au un asemenea umor amestecat în hazard… cu plăcere!
Să facem mișto de accidente, că și accidentele fac mișto de noi…

[email protected]Arpi! 🙂

Ultimele Știri

Related news