SPORTURI

[ACTUALIZARE] Efectul „Ionuț Popa” se face simțit: UTA a revenit de două ori în joc și a plecat cu un punct de la Balotești. Vezi DECLARAȚIILE celor doi antrenori

 

CS Balotești – UTA 2 – 2 (1 – 0)

Baloteşti: Eşanu – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, N. Filip – L. Ion (cpt.), Cl. Herea, Ov. Herea, C. Mihai – M. Neagu, C. Novac. Au mai evoluat: Andrei, Paraschiv. Antrenor: Augustin Călin
UTA: Bodea – R. Iuga, Al. Manea, M. Roşca, Polgar – Stahl, Jorza, I. Tănase, Petra, Hlistei – D. Buia. Au mai evoluat: Toma, A. Iuga.
Director tehnic: Ionuţ Popa; Antrenor principal: Cristian Todea.
Arbitri: Dan Florin ( Călărași), Cristian Voicu (Galați), Alexandra Apostu (Bacău). Rezervă: Octavian Ciucanu (Brașov).
Observatori FRF: Dorinel Dincă (Călărași), Vasile Bratu (Slobozia).

Golgheterul Curtuiuș a resimțit o înțepătură la mușchii coapsei și a fost înlocuit cu 25 de minute înainte de începerea partidei cu Jorza. Asta se adaugă faptului că D. Popa și Dinculescu nu au făcut deplasarea la București din pricina unor accidentări, iar Polgar a intrat în teren incomplet refăcut cu infiltrații de calmare.
UTA a fost condusă de două ori astăzi la Balotești și a revenit de fiecare dată. Este un scor identic cu cel din tur, când UTA a condus și a fost egalată de echipa ilfoveană cu același scor. Pentru amatorii de statistică sau pariuri sportive să spunem că uta a câștigat repriza secundă cu scorul de 2-1. În scurt timp de la debutul jocului, Polgar a interpus pe traiectoria unui balon pe care scria gol. Primul sfert de oră a meciului s-a încheiat cu șutul lui Hilistei, respins de portarul gazdelor împrumutat de la Dinamo. La scurt timp, UTA a primit gol ân urma unui penalty contestat. Să mai spunem că în runda trecută, arădenii au contestat că nu am primit un penalty, iar acum au primit ușor unul în defavoarea lor. Fază spectaculoasă construită de uta în minutul 28, Buia pasează cu călcâiul, mingea mergea spre Stahl, dar a intervenit portarul în marginea careului mic. Tot Buia a executat bine un corner, portarul a respins până la R.Iuga, dar recentrarea a fost reținută de Eșanu. Repriza s-a încheiat cu un șut al gazdelor peste transversală.

Imediat după pauză, Manea a âncercat un șut de la 30 de metri peste poartă. A replicat Ovidiu Herea cu un șut din lovitură liberă de la 25 de metri respinsă de portarul arădean. În minutul 51 Hlistei a lobat o minge spre vinclu, dar a căzut pe plasă. Partea secundă a fost una mai spectaculoasă în ciuda terenului greu, mărturie stau și cele trei goluri marcate. După golul egalizator al arădenilor, gazdele au forțat victoria dar și intervenția lui Bodea a păstrat tebela nemodificată.
Așa s-a marcat:
Minutul 19; Polgar are un contact în careu cu Claudiu Herea, arbitrul dicteză penalty transformat de același Herea, Bodea a ghicit colțul dar mingea a intrat în plasă 1 – 0.
Minutul 58; Buia execută o lovitură liberă de la 35 de metri, Roșca a deviat cu capul, 1 – 1.
Minutul 66; Claudiu Herea a fost bine servit de Ovidiu Herea și a tras din marginea careului pe lângă portar 2 – 1.
Minutul 83; Nou intratul A. Iuga (foto) a centrat perfect pentru Hlistei care a marcat cu capul din apropierea punctului cu var, 2 – 2.

[ACTUALIZARE]

Remiza de ieri dintre CS Balotești și UTA (2 – 2) a fost percepută de cei doi tehnicieni conform declarațiilor urmtoare:

 Augustin Călin (CS Baloteștii) „Sunt două puncte pierdute, ținând cont de joc. Am condus și am controlat tot meciul. Păcat că nu reușim să ne menținem concentrarea. Este o problemă a întregii echipe, nu doar a compartimentului defensiv. Dacă menținem această atitudine de astăzi, am încredere pentru meciul următor. Dacă ne câștigăm punctele de acasă cu echipele din zona retrogradării, obiectivul de a rămâne în Liga a II-a este unul realizabil”.

Cristi Todea (UTA) ”Felicit ambele echipe pentru că au înscris patru goluri pe un teren așa teren greu, iar pe jucătorii noștri îi felicit că au revenit după ce am fost conduși de două ori, au crezut în continuare în puterile lor. E un punct important, nu am pierdut de două etape, ne dorim să legăm cât mai multe rezultate pozitive. Punctul de plecare a fost meciul cu Sibiu, dacă avem duminica viitoare aceeași determinare, sunt sigur că reușim să învingem Afumați. Astăzi au fost momente bune și mai puțin bune, dar, cum am mai spus, contează foarte mult că jucătorii au crezut în șansa revenirii”

Articol aociat:

ATENȚIE: UTA suferă de „Complexul Balotești”!

Cosmin Gherman, 18 martie 2018 2:26

angelo-iugaangelo-iuga-foto-fan-500x714