ȘTIRI

[ACTUALIZARE] FLORIN FARCAȘ, agresorul din Săvârșin care a bătut un bărbat până aproape de comă, a fost ARESTAT. El se afla sub control judiciar pentru o faptă identică

 

[TITLUL INIȚIAL] Polițiștii din Săvârșin au reținut un tânăr care, beat fiind, a băgat în spital un bărbat după o bătaie „soră cu moartea”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN SĂVÂRȘIN PENTRU LOVIRE

Polițiștii Secției nr. 8 Rurală Săvârșin au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Săvârșin, care, în noaptea de 08/09 iunie a.c., ar fi agresat un bărbat, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

În fapt, tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local de pe raza localității Săvârșin, după care ar plecat. Victima, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, ar fi părăsit ulterior incinta aceluiași local, deplasându-se spre domiciliu. Tânărul l-ar fi așteptat, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care necesită aproximativ 7-9 zile de îngirjiri medicale.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat și pentru alte fapte săvârșite cu violență.

Se continuă documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză.

[ACTUALIZARE]

Farcaș Florin Ovidiu este tânărul care l-a rupt în bătaie pe bărbatul din Săvârșin. El se afla sub control judiciar, fiind în curs de judecare pentru o altă faptă asemănătoare, așa încât judecătorul pentru drepturi și libertăți nu avut nici măcar un dubiu în a-i semna mandatul de arestare.

„Pe numele tânărului de 22 de ani, din Săvârșin, reținut de colegii noștri pentru loviri sau alte violențe, magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile” – informează Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad, 19 iunie 2018 3:00

savarsin