SPORTURI

[ACTUALIZARE] Gabi Moț „a tăiat panglica” unui vis împlinit [FOTO / VIDEO]

 

[ACTUALIZARE]

Sâmbătă, 4 iulie, a avut loc deschiderea oficială a sălii de sport „Top Fighters Club” a lui Gabi Moț, în noua locație, pe strada Pădurii în incinta fostei fabrici Arădeanca, lângă Profi. În prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni și colaboratori, Gabi Moț „a tăiat panglica” unui vis împlinit.

Evenimentul festiv i-a fost dedicat fiicei sale,  Roberta Moț, care ieri și-a serbat ziua de naștere și care este cel mai constant și devotat susținător al său.

 

 

…………………………………………………….

[Titlul inițial](21 iunie 2020): Pe locuri, fiți gata… SPORT! „Top Fighters Club”-ul lui Gabi Moț revine cu programul de antrenamente, într-o locație nouă, începând cu 1 Iulie

După mai bine de 4 luni de pauză, Gabi Moț revine cu programul de antrenamente pentru sportivii săi dar și pentru amatori.

Astfel, începând cu data de 1 iulie,  Top Fighters Club Arad va funcționa într-o locație nouă, de 350 mp pe strada Pădurii în incinta fostei fabrici Arădeanca, lângă Profi. Amenajarea sălii s-a realizat din punctul zero: igienizare spațiu interior, reparații, zugrăveli și echipamente / aparate pentru antrenament nou achiziționate. Toate aceste investiții au fost posibile cu suportul și implicarea financiară a sponsorului oficial al clubului, International Alexander Holding.

Mai mult, cu ajutorul Școlii de Sudură Crișan din Arad, coordonată de Marin Crișan, sala a fost dotată inclusiv cu ring de box realizat la comandă.

Pentru că spațiul permite, antrenamentele se vor desfășura cu respectarea normelor impuse de pandemie. Aparatele pentru antrenamente sunt amplasate cu respectarea distanței de 1,5 m între ele și se va încerca evitarea contactului fizic între sportivi, pe cât este posibil, având în vedere că vorbim despre Kick-box, un sport de contact. Totuși, au fost montate echipamente specifice de antrenament care permit non-contactul între sportivi.

Totodată, sala este dotată cu toalete, vestiare și aparate pentru dezinfectare. La finalul fiecărei zile se va proceda la dezinfectarea aparatelor și la igienizarea spațiului care va fi aerisit și în timpul antrenamentelor.

Programul de funcționare:

Zilnic, Luni – vineri: 16.00 – 20.00

În intervalul 16.00 – 17.00 se vor desfășura antrenamente cu copii până în 10 ani.

În intervalul 17.00 – 18.30 se vor desfășura antrenamente cu începătorii.

Totuși, în aceste intervale pot face antrenamente individuale toți cei interesați.

Cei care nu doresc antrenament de kick-box sau MMA, au la dispoziție aparatele de forță și fitness.

Prețul unui abonament lunar este 120 lei.

Prezentarea locației în imagini o regăsiți în galeria foto atașată.

Pe locuri, fiți gata… Sport!

 

Critic Arad, 5 iulie 2020 7:41

RM_GMRoberta_GabiGM_deschidere_SALĂ-28GM_deschidere_SALĂ-27GM_deschidere_SALĂ-26GM_deschidere_SALĂ-22GM_deschidere_SALĂ-25GM_deschidere_SALĂ-21GM_deschidere_SALĂ-11GM_deschidere_SALĂ-8GM_deschidere_SALĂ-10GM_deschidere_SALĂ-7GM_deschidere_SALĂ-6GM_deschidere_SALĂ-2GM_deschidere_SALĂ-1Sală_GabiMoț_principalaSală_GabiMoț-31Sală_GabiMoț-32Sală_GabiMoț-30Sală_GabiMoț-28Sală_GabiMoț-29Sală_GabiMoț-26Sală_GabiMoț-27Sală_GabiMoț-23Sală_GabiMoț-24Sală_GabiMoț-25Sală_GabiMoț-21Sală_GabiMoț-22Sală_GabiMoț-19Sală_GabiMoț-20Sală_GabiMoț-17Sală_GabiMoț-18Sală_GabiMoț-14Sală_GabiMoț-15Sală_GabiMoț-16Sală_GabiMoț-12Sală_GabiMoț-13Sală_GabiMoț-10Sală_GabiMoț-11Sală_GabiMoț-7Sală_GabiMoț-8Sală_GabiMoț-9Sală_GabiMoț-5Sală_GabiMoț-6Sală_GabiMoț-2Sală_GabiMoț-3Sală_GabiMoț-4Sală_GabiMoț-1