marți, iulie 5, 2022

[ACTUALIZARE] Grahovac s-a accidentat înainte de meci și va lipsi mai multe etape. Declarațiile antrenorilor la finalul meciului UTA – Știința Miroslava 3 – 0

 

[ACTUALIZARE]

Grahovac s-a accidentat înainte de meci și va lipsi mai multe etape. Declarațiile antrenorilor de după meci

Antrenorul Cristian Todea și-a dorit ca echipa să înscrie repede în meciul de astăzi, lucru care s-a și întâmplat în debutul jocului.
„Echipa și-a făcut treaba, chiar dacă unii jucători au evoluat mai bine decât alții. Important este că am putut să -i folosim la toată capacitatea lor jucătorii care veneau după accidentări, ca Strătilă, Stahl sau Tănase, acesta din urmă chiar oferind mult echilibru echipei la mijlocul terenului. E o victorie pe deplin meritată, chiar dacă au fost și unele momente în care nu am jucat prea bine și în care trebuia să dăm mai mult. Dar, important este că am reușit să câștigăm și că avem un punct de plecare pentru ceea ce urmează”, a spus după meci antrenorul Cristi Todea. Din păcate, există și o veste proastă și anume accidentarea destul de gravă a lui Branko Grahovac chiar la ultimul antrenament înainte de partida cu Miroslava. E o ruptură microfibrilară ce impune 10 zile de repaus, motiv pentru care bosniacul a plecat acasă.
„Am întâlnit o echipă formată din destui jucători care au evoluat și în prima ligă din România, care și-a și revenit cu această ocazie. Cu părere de rău spun că UTA a câștigat meritat, a fost mai bună și mai pragmatică. Am avut și noi ocazii și am fi meritat cel puțin un gol, dar, per ansamblu, nu am evoluat așa cum mi-aș fi dorit. Chiar dacă avem destui jucători tineri în lot, pe care încercăm să-i creștem la acest nivel, nu aveam dreptul să ne prezentăm cum am făcut-o azi. Am făcut 16 ore pe drum de la Iași la Arad, probabil acest lucru s-a simțit în randamentul jucătorilor” – a declarat presei Adrian Kereszyantrenorul oaspeților.

……………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (21 octombrie, 2017) UTA – Știința Miroslava 3 – 0. Prima victorie acasă și dubla lui Florea

UTA – Știința Miroslava 3 – 0 (2 – 0)
Puțini spectatori au dorit să vadă confruntarea  dintre cele două echipe aflate în subsolul clasamentului, disperate să și asigure cele trei puncte. Tehnicianul arădean a titularizat rezervele din meciul de la Timișoara. UTA a început în forță încercând din timp să-și asigure cele trei puncte. După gol, UTA și-a mai trecut în cont o ocazie la finele primului sfert de oră, șut Florea din fața careului, puțin peste poartă, jocul a mai scăzut în intensitate. În replică, Taciuc a irosit o lovitură liberă. Mare ocazie a oaspeților după golul doi arădean Andrei Chindriș a reluat puțin peste poartă o centrare din fața careului mic era minutul 35. Strătilă a semnat ultima ocazie a primei reprize, dar după o acțiune personală, șutul său a fost respins de portar. Partea secundă a început mai bine pentru ieșeni Taciuc a reluat în minutul 53, Manea a respins de pe linia porții pentru ca mai apoi, șutul lui Viorică a trecut puțin peste poartă din 14 metri. Florea a reușit dubla și a fost schimbat pentru a se bucura de uralele publicului. Puține ocazii dar eficiență mare pentru arădeni. După ce a înscris pentru campioana Astra, Florea a marcat și la Șiria.
În minutul 82, Barna reține lovitura liberă de la 25 de metri expediată de Sandu. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar Hilistei activ în acest joc centrează pentru Burlă care trage puțin alături de la 11 metri.

Prima victorie pentru UTA în acest sezon după consumarea jocului din runda a 13-a. UTA nu s-a îndepăratat de zona fierbinte a clasamentului În etapa următoare arădenii vor juca la Foresta suceava dar până atunci urmează meciul din Cupa României.

Așa s-a marcat:
Minutul 7, corner Burlă de pe stânga minge ricoșată la Ștahl care înscrie cu un șut din 12 metrii în stânga portarului, 1 – 0.
Minutul 25, Flora trage la vinclu de la 20 de metri lateral dreapta, după ce cu un minut mai devreme, căpitanul a reluat din întoarcere puțin peste țintă, 2 -0.
Minutul 65, acțiune pe contraatac, Hilistei centrează de pe dreapta, Florea reușește dubla cu o lovitură de cap din 5 metri 3 – 0.
UTA: Barna – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Strătilă, Tănase, Păcurar, Hlistei – Stahl, Florea. Au mai evoluat: Asani, Buleică, Prună. Antrenor: Cristian Todea.
Știința: Turiță – Cernăuțanu, Chindriș, Bucur, Agrigoroaei, Izmană, Cărăruș, Viorică, Nemțanu, Taciuc, Marin. Au mai evoluat: Săvoaia, Corban, Sandu Antrenor: Adrian Kerezsy.
Arbitri: Marius Omuț (Oradea) – Ovidiu Timar (Marghita), Doriana Udrea (Tg. Jiu). Rezervă: Aurel Vărzan (Reșița). Observatori: Mircea Bucur (Tg. Mureș), Vasile Marc (Cluj).

Ultimele Știri

Related news