joi, decembrie 1, 2022

[ACTUALIZARE] Hoțul de biciclete care (nu) seamănă cu John Malkovich a fost depistat și reținut de polițiștii de la Ineu

Sorin Costuț se numește hoțul de (printre altele) biciclete, cu domiciliu în comuna Beliu, depistat și reținut aseară de polițiștii din Ineu, după ce filmarea a ajuns și la ei, iar dacă îl cauți pe Portalul Instanțelor de Judecată găsești aspecte interesante din activitatea sa infracțională (condamnări prin Croația, contopiri de pedepse din Penitenciarul Deva… de astea).

Pe cele vreo 4 conturi de Facebook unde-i găsești poza, recidivistul nu seamănă cu John Malkovich:

 

…look-ul său fiind radical îmbunătățit în ultimul an, probabil ca urmare a „succeselor în ramură”, respectiv relocarea spațiului în activează din județ, în municipiu.

Una dintre foarte multele persoane care au avut contact vizual cu acest individ povestește

într-unul dintre sutele de comentarii de la postarea inițială a arădeanului păgubit de bicicletă: L-am văzut pe omul ăsta acum vreo lună la UTA, lângă chioșcul de ziare, unde este un suport de biciclete. A vrut să fure. M-am întors de la Piață, ochii lui se uitau direct la bicicletele de la cofetăria Miki, din fericire nu a putut să o deschidă, erau cătușe de bicicletă pe ele. Între timp m-am despărțit 1 metru de el, când a văzut că stau pe loc și mă uit ce face… Am fugit la banca BRD. Era deosebit de bine îmbrăcat. Dacă l-aș vedea, sigur l-aș recunoaște! Dar din păcate nu pot aresta un om până nu vine poliția.”

Conform informațiilor noastre, hoțul a fost recunoscut imediat după ce polițiștii de la el din zonă au văzut fotografiile și filmarea publicate de toată presă, după ce acestea au fost postate pe Facebook, iar păgubitul a depus plângere la IPJ Arad.

……………………………………………
[TITLUL INIȚIAL] (29 septembrie, 2022) Un arădean a reușit cele mai naturale cadre cu un HOȚ DE BICICLETE din istoria cinematografiei. Mai mult decât atât, EXPERTUL care fură din Micălaca și Vlaicu seamănă izbitor cu John Malkovich!
„Luni, 26.sept.2022, pe la 12:20 mi s-a furat bicicleta B-Twin legata cu lacat de balustrada, din casa scarii blocului, Micalaca zona 300. Las aici poze cu bicicleta și cu făptasul, respectiv și inregistrarea video… poate ma ajutati să îl găsesc. Vă rog să ma anunțati dacă o vedeți undeva ! Mulțumesc.
Update! Aparent Marți a actionat in Vlaicu” – a postat arădeanul Matyas Sandor astăzi la amiază și… vorba lui Arpi, avem probabil „cele mai clare poze cu un hoț de biciclete”… niciun regizor de film cu hoți de biciclete nu filma mai bine scena decât s-a filmat ea singură.
Se uită nea` ăsta la cameră de zici că exact asta și-a propus în afară de să fure o bicicletă: să ajungă STAR!
Unde mai pui că seamănă, absolut izbitor, cu John Malkovich!

FILMAREA FURTULUI DE BICICLETE – MANUAL PENTRU AVANSAȚI!

Așa că dacă-l vedeți pe unul care seamănă cu John Malkovich, pe bițiglă sau în timp ce se duce să fure una, pe vreo stradă în Arad, sunați imediat la 112 – că sigur nu-i John Malkovich pentru că: 1. marele actor lucrează, actualmente, la rolul lui Celibidache dintr-un film care urmează să apară, nu despre un hoț de bițigle din Arad și 2. vă dați seama că s-ar fi aflat, dacă chiar ne ajuta Domnul cu o asemenea pleașcă mediatică!

 

Ultimele Știri

Related news