joi, februarie 2, 2023

[ACTUALIZARE] Mai bine așa decât nicicum: CJA va da 100.000 de lei Primăriei Tauț ca să curețe MIZERIILE de pe marginea drumurilor… după ce le-a văzut cum arată în poze

 

[ACTUALIZARE]

Într-un acces de generozitate spontană, de nervi sau urmare a unei „binemeritate ședințe”, după ce au văzut și ei cum arată zonele din preajma drumurilor comunale din zona Tauț – Nadăș, mai-marii de la CJA s-a opintit și au găsit o soluție de a face, măcar, curățenie pe domeniul public de care, din punct de vedere administrativ, sunt responsabili.
Îi mulțumim, pe acestă cale, domnului Iustin Cionca, și abia așteptăm să-i trimitem fotografii cu locul curățat colegului din Vaslui… ca să ne lăudăm cu ce conducere promptă are județul nostru (deși știm ce-o să ne răspundă).

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Comuna Tauț modernizează cu sprijinul Consiliului Județean Arad drumurile ce leagă localitățile aparținătoare

Comuna Tauț solicită Consiliului Județean aprobarea transferului sumei de 100.000 lei, de la investiția inițială „Modernizarea a 5,2 km străzi în Tauț”, la finanțarea întocmirii documentației pentru modernizarea drumurilor comunale ce fac legătura între centrul de comună și satele aparținătoare: Minișul de Sus, Minișel și Nadăș. Suma a fost alocată de Consiliul Județean și provine din impozitul pe venit pe anul 2018 şi din cotele defalcate din impozitul pe venit şi din TVA, iar pentru modificarea destinației este necesar votul consilierilor județeni.

„Consiliul Județean este partenerul comunităților locale. Primăria din Tauț își dorește modernizarea drumurilor între localitățile aparținătoare, pentru un acces mai ușor spre centrul de comună. Este decizia comunității locale, pe baza principiului subsidiarității, adică luarea deciziilor cât mai aproape de cetățean, în interesul acestuia”, a declarat Iustin Cionca președintele Consiliului Județean Arad.

………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (30 octombrie, 2018) Ce necenzurat, bă; ce net, fraiere; ce TURISM, man; ce imagine, șefu` – ești PROST?! Pe ăia 27 de ambasadori care au „vizitat Aradul” nu i-ați fi dus pe aici! [FOTO]

„Tăt în cap ne ducem!” – cum bine zice un „jargon inter-redacțional” de pe la Podgoria… și uită-te doar la pozele astea din „Zona turistică” Târnova  – Căsoaia – Tauț – Nadăș, ca să simți, efectiv, cât de urât ne ducem în cap: dându-ne singuri muie… necenzurat… nelimitat și meritat… ca-n reclamele la net gratis.

Ce necenzurat, bă, ce net, fraiere, ce turism, man, ce IMAGINE, șefu, ești prost?! Poate dacă ești un criminal-pervers-sadea în căutare de victime prin sălbăticie, un masochist rafinat care stă prin Miami și s-a săturat de perfecțiunea vilelor de la 10 milioane de dolari în sus și vrea opusul, un regizor de filme horror din Nord care vrea să epateze prin originalitate ori un student la științe politice care face o teză de licență pe tema „Comuna Târnova și influențele sale administrative în Epoca Farcașiu”… pentru oamenii normali, numai turism nu e ăsta!

Galeria foto de mai jos e „culeasă” de un coleg de la presa națională care n-are treabă cu Aradul („decât doar dacă se întâmplă ceva extrem de pozitiv sau o catastrofă” – deci, n-are!), dar a fost prin zonă ca „simplu pozarăș” duminica asta și mi le-a trimis mie… așa… cred că doar ca să facă mișto de ce conducere cretină avem.
De parcă nu știam… și fără pozele astea! Mersi – ce să-ți zic… rămân dator pentru când trec prin Vaslui!
Colegul, de scrupulos și de bun documentarist ce e, l-a identificat până și pe ăla de a scris (cumva tradiționalul, în acea zonă) „MUIE CJA” pe indicatoarele cu „atenție, drum danpulea”… mersi – am observat și fără indicatoare! „MUIE CJA” e un semnal mult mai la obiect și mai folositor, chiar, când străbați coclaurile alea pline de gropi… în căutarea unor destinații la care parcă, intenționat, destinatarul nu vrea să ajungi!
Nu-l dăm în gât pe localnic – că ne place ce-a făcut și suntem de acord cu el.

„Pe ăia 27 de ambasadori care au „vizitat Aradul” nu i-ați fi dus pe aici… ha?!” – a fost prima reacție pe care un alt coleg a avut-o după ce i-am derulat pozele pe telefon! Ar fi fost o treabă cum trăbă! – i-am  zis.

Și i-am pus o dedicație:

…și i-am mulțumit că nu m-o-ntrebat nimic de Ioțcu. Sau de Coldea. Sau de Ioțcu și de Coldea.

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.